Hirdetés
Aktív témák
-
Zolius
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is beszereztem egy 512-es Blade-et a T-nél. Tényleg nagyon jó kis készülék.
A géppel egy aprócska malőr volt csak, fordítva működött a proximity sensor a Labyrint játékban. Hiába kalibráltam a játékban és a szervízmenübe, nem lett jó. Aztán letöltöttem egy vízmértéket, kalibráltam ott is, és csodák csodája minden helyrerázódott. Sejtése van valakinek mitől lehetett ez? (Fordítva beépített kijelző??)
Még eddig nem használtam Adroidos telefont, így most még ismerkedem vele.
Azt vettem észre, hogy a névjegyzékbe kikapcsoltam a SIM-névjegyeket, de a tárcsázóban továbbra is benne vannak. Onnan nem lehet kikapcsolni?
A Mobilnetnél pedig melyik apn kell használni, a "wnw", vagy az "internet"?Előre is Köszi.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest