-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Szeretném megkérdezni az x9s-en hátul a mini sd kártya ajzat mire való? - Hát arra amire az okos telefonnál használ az ember, bővítésre, stb. Telepítésnél lehet átpakolni programok bizonyos hányadát.
És melyik lejátszó a stabilabb a ZDMC vagy a sima média center? - A ZDMC egy KODI alap ami funkcionális betöltést szolgál 90%-ban és film lejátszásra lehet használni. A KODI beállításról meg van olvasni való leírások. Keressél windowsra kodit tedd fel a gépedre és ott könnyebben tudsz gyakorolni.
A média centerben meghívott lejátszó beállítása után a pontos helyes képkocka sebességgel történő lejátszásért és a 3D (ISO) is filmek lejátszásáért felel. Itt tudsz bemutató filmeket nézni a használatról.
Ha jól értelmezem az Android terén még nem vagy nagyon tisztába. Média lejátszáshoz szinte minden adott a gépen. A többi meg a te igényeden múlik. Én se mai gyerek vagyok kb 2009-ben kezdtem az androiddal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest