Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonio

senior tag

válasz Antonio #1820 üzenetére

Sziasztok,

mint azt 1-2 hete írtam, meghalt X9S -em, ezóta visszaküldtem, és rendeltem egy újat, adok neki még egy esélyt :)

Az első készüléknél (kb 1 hónapig volt meg) nem nagyon néztem utána a dolgoknak (nem is tudtam hogy van külön topic) csak bekapcsoltam a gépet és rábíztam az automata online frissítésre és használtam

Az új készülék elméletileg kedden érkezik addig pár dolgot szeretnék letisztázni,

1. Ha jól értem 3 fajta frissítés létezik sima online/OTA/Flash-elés ... pl Himedia topicban mindenki Flash FW frissítést preferálja, és ha jól emlékszem (topicban visszaolvasva) itt is ezt preferáljátok?
    2. Visszaolvasva utóbbi hozzászólásokat frissítéssel kapcsolatban x8a-s al vannak tapasztalatok, érdemes x9s-re is a legutolsó 1.4.12 -es Fw rakni? ezzel kapcsolatban van tapasztalat? (stabil stb).
    3. Bár előtte nem használtam (azt se tudtam mi az) ZDMC-t azért abban laikus vagyok (valószínűleg most se nagyon fogom használni de kitudja...) ennek frissítése online zajlik? azaz alkalmazásból indítva?

köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák