- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Ribobon #11850 üzenetére
Bocs-
TV-tünk és fejből írtam de az a CE-alá vonatkozik.
Itt a Fájlkezelőből is indítja, rá is kérdez, hogy menü, poszter vagy play video. Ha nincs beszkennelve azt nem tudom mert olyan nálam nincs mivel 1 db van összesen.
----------------------------
Azért megjegyzem, hogy a ZIDOO-nál 2017-ben még nem tudta a beépített lejátszó lejátszani és arra volt a ZDMC (KODI fork) jó. Az indította rendesen. De ez már a múlt.
Ui: Inkább Was ist Das? Azt 58 éve tanitatták nekem utoljára de minek ? Lassan de leesett.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djpundro
aktív tag
Tehat akkor normalisan ,kene a Zidoo hogy DVD ISO t hogy kezelje .
Hat ennel kiirja hogy es meghozza szep magyar nyelven hogy nem lehet lejatszani .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Beni2360
Topikgazda
Én megtaláltam ott 2 disc ír az eredeti pedig 1 disc 30 tétel. Megnézem kibontva. Lehet hogy 2 db iso és azt becsomagolta 1 iso-ba a feltöltő ? vagy összefűzte és ezért nem indul.
Nagyon lassan jön[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Semmi nem játssza le. CE sem.
A gépről rákatt és társította egy virtuális CD-romhoz é s amint jól sejtettem benne van 2 mappa egy egy VIDEOTS mappával amiben a szokásos DVD fájlok vannak.
Ez egy rosszul készített ISO mivel menüt is ír stb.
Vagy 10 éve nem csináltam ilyet már nem emlékszem, hogy miként kell és mivel. DVD creater vagy hasonló de menüt vagy 20 éve nem csináltam.[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz Beni2360 #11856 üzenetére
Akkor köszi ,mivel van fenn több verzio is ,gondoltam erdekes regi klippek es jo lenne leszedni .Tehat akkor rossz .Megprobalom meg a 8 ast .
Különben nem is fontos mar .mert biztos nem jo minöseg ,mivel sd felbontas.[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Beni2360
Topikgazda
válasz djpundro #11857 üzenetére
Jobban átnézve egy kis átverést érzek a torrentbe.
A képen 19:9 vagyis szélesvásznú kép látható pedig 4:3 nagyon kocka kép jön be. Egyértelmű SD 720x576.
Nekem úgy sikerült szóra bírnom, hogy gépen kibontottam és a VUDEO_TS mappát vissza másoltam. De a ZIDOO-nál nem találtam megoldást gondolom csak a ZDMC-ben lehetne megnyitni, mivel a CE-KODI elindította.
Onnani lejátszásnál benne vannak a fejezetek 1-15-ig és arra ugrik is a fejez léptető. Menü nuku talán ha egyenként ISO-ba csomagolnák DVD creatorrral elő jönne.
Részemről ennyi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djpundro
aktív tag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz djpundro #11860 üzenetére
De én szeretem a kihívásokat és meg is csináltam a 1 CD a DVD creator-ban és szépen lejátssza a zido igaz semmi fejezet meg menü nincs. Most mindkét Cd hozzá adom és meglátom így mi lesz.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz djpundro #11862 üzenetére
De olvassák de ezek az isok nem jók én megcsináltam rendesen és olvassa indítja szépen úgy mint másik dvd isot is. Néz meg egy normális dvd-t.
Mint írtam ezek elfuserált ISO-k.
Még az USB portra dugott külső BD íróból is indítja menüvel a DVD-t és BD-t is. Pár hónapja vettem egy külső LG DVD írót 2 csomag turo rudiért azon is minden DVD CD indul. Már a táp végett is megérte a vételt.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Szokratesz71 #11866 üzenetére
Roon-on keresztül sehogy. Direktben elvileg mennie kell, de úgy nem próbáltam.
-
djpundro
aktív tag
válasz #92251648 #11867 üzenetére
Mivel Zidoo is megvan emlitve a Dune tesztemen ,azert ide is beteszem .Az eddigi 3 csillagot
1 csillagra modositottam az ertekelesembe ,mivel a Dune nem is valaszol ,a Dune Importör meg megkerüli a kerdeseimet .Es addig 1 csillag marad ,(meg is irtam nekik) meg nem lesz a problema oldva .
https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/R36SB3VATOGBC5/ref=cm_cr_dp_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B08VJMZ5L9Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
45$ os Nezegettem a fenykepeim es ma ratalaltam .Egyszer ugyanis Djnice et szivattam ,meg par eve .
Zidoo t jobban szeretem ,a Dune sajna nem mozgassa magat elegge .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Zidoo nal jön uj Firmware ,ujdonsagok a Fel lejatszasa Dolby Visionnal.
Tehat dolgoznak .
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/dolby-vision-fel-playback.87108 [link]Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
powerup2
addikt
válasz djpundro #11870 üzenetére
Ez egy jó hír kérdés még mi finomságot tartogatnak nekünk
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Szokratesz71
csendes tag
-
powerup2
addikt
Lehet azt is megoldjak hamarosan hogy teljes értékű legyen :) az új fw valaki tesztelte már?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
djpundro
aktív tag
Egy kis turpinsangot megkell engedni .Lenyeg minnel több formatummal elbirjon .
Nem hinnem hogy nagy kepminösegi veszteseget kapunk FEL nelkül .
Lehet eszre sem lehet venni mennyi a külömbseg ,esetleg lehet 2 egyforma TV en ,ha egymas melle tesszük .[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Szokratesz71
csendes tag
... csak Nálam előforduló hiba, hogy -( nálam inkább üzem közben jellemző, az elején bejön a fal) - a poszter fal elindításakor sötét képernyő fogad, és igazándiból csak az újraindítás segít? Esetleg Tapasztalás valakinek ezzel kapcsolatban?
Ha ez a probléma megoldódna, részemről már csak a 24 bites lejátszás megoldása várat magára.[ Szerkesztve ]
-
n4nom4n
csendes tag
Hello!
Sikerűlt egy Z1000 PRO-beszerezni.
Nagyon tettszik!
A Kodi-t érdemes felrakni rá és van valami link segítség gyanánt az installációjához?
Előre is köszönöm! -
Beni2360
Topikgazda
válasz n4nom4n #11878 üzenetére
használd egészséggel.
Honnan vetted ha szabad érdeklődni?
NEM és nem is fog rajta működni rendesen.
Minek akarod a KODI-t?
Van erre a zidoora ZDMC KODI fork.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz n4nom4n #11881 üzenetére
Igen de bárhova amit elérsz a zidooval és appként kell telepíteni.
n4nom4n - már írtam neki, hogy a belső lejátszó ami kadenciahelyesen játszik le. ZDMC max adonok végett lehetséges játékos mivel onnan is a belső lejátszó indul ha nem kapcsolja ki.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mert2011
csendes tag
Feltettem a v6.2.0 z9x legújabb firmwaret, nálam nem játssza le az mp4 Dolby Vision filmeket, hogy tudom vissza updatelni az előtte valót ezt? Z9X_P_v6.0.90_G_202012311849_ota-package
-
TanczosGabor
csendes tag
Én is felraktam a v6.2.0 a Z9X -re mostmár mindent szépen lejátszik, Dolby Vision -re nincs panaszom.
Vagyis egy van és a forumot olvasva nem sok megoldás született még rá.
Ha bele tekerek bármilyen DV anyagba akkor néha szaggat a kép és késik a hing legalább 2-3 mp-t.
Kihúztam áram alól 2 percre nem segített.
Factory reset megvolt.
Annyiban segített ha elindítom nem nem piszkálok bele akkor jó.
Úgy gondolom most már nagyon jó úton halad a Zidoo, szerintem 1-2 frissítés és közel tökéletes lesz.
ui.: a problémával esetleg más is találkozott vagy tud rá megoldást?
Sajnos most csak wifi-n kapja az anyagot a NAS -ról, majd ha költözünk ott LAN lesz.
Illetve NAS megosztásnél NTFS nálam egy hulladék (mindig is SMB -t használltam, NTFS nekem idegesítő hibákat produkált) -
soldier3
csendes újonc
Sziasztok!
Zidoo Z9X
Dolby vision alatt, a videó lilás - rózsaszínes színt vesz fel és így nézhetetlen, egyébként minden más formátumot hibátlanul kezel.
Gladiátor, 5. elem, Mátrix. Ezeket teszteltem és mindegyiknél ugyanez a hiba dolby vision alatt.A TV-m Philips : Philips 65PUS7304 TV
A Gyári high speed 4k hdmi kábelt használom, ami a Zidoo dobozában volt.A Zidoo-n pedig ezeket a bállításokat alkalmaztam :
Tudnátok segíteni, hogy mitől lehet ez a dolby vision "hiba"?
Köszönöm.
-
Ribobon
tag
válasz TanczosGabor #11886 üzenetére
NTFS helyett NFS-re gondolhattál.
(SMB vs NFS...)
-
-
powerup2
addikt
válasz TanczosGabor #11890 üzenetére
Felesleges a drágább hdmi ami tudja a szabványt annak jónak kell lenni.
-
tomp
félisten
Ez az az audioquest aki azzal hülyítette az embereket, hogy a drágább kábellel a digitális hang hangosabb lesz majd le is buktak a csalással? Oké
Nekem a kb 8-9éve adott UPC-s mediaboxhoz járó HDMI kábellel megy a 4K60 Dolby Vision.
-
TanczosGabor
csendes tag
Ezért is írtam félve...
De úgy gondolom van az a hobbi ahol a figura az orsóból és a botból drágábbat vesz mert jobb.Nekem laikusnak pont ugyanaz.
Bár azért nem szapulom az ilyen drágább hobbikat mert ameddig gyártják és fejlesztik ezeket a dolgokat akkor úgy gondolom van kereslet rá ha van kínálat is.
Ezzel szeretném lezárni ezt a témát
Boldog nyulat mindenkinek! -
powerup2
addikt
Elég ciki volt de amúgy meg lett tesztelve jó pár kábel a Dreamcinemába és semmit nem vettek észre a drágább olcsóbb kábel között. A kábelre felesleges pénzt szórni inkább érdemes jobb lejátszóra fordítani azt a pénzt vagy jobb külső tápra. Hangfal kábelek nagy része ugyan ez mert ha valaki házimozit használ akkor amúgy is dsp-zve lesz minden. Hifis és házimozis gyártók a kábeleken keresnek a legjobban.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz TanczosGabor #11886 üzenetére
Illetve NAS megosztásnál
NTFSNFS nálam egy hulladék-
Érdekes mivel nálam aki már több mint 4 éve ZIDOO-t használok (x8-x10-z9s-z9x) volt egy jelenség SAMBA megosztásnál, hog y60-70. perc után megtorpant a lejátszás 2-3 mp-re és aztán ment tovább. Nem rég tanácsolták az NFS megosztást amit 3x-ra sikerült összehoznom a NAS-n és azóta csak 1x 1 mp-s jelentkezett ilyen akadás még az első nap.
Nálad miben jelentkezik ez a "hulladék" jelenség?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Nekem kintről Ugreen Vention, itthonról zöld manócskától kábelek 2500-3200 Ft és simán meg a 2160/60 fsp videó. Mos volt a Extrén Diginél akcióban 2.0 Kábel.
Igaz Feb.11.-n 1500 Ft volt de most is jó szerintem az ára.
De van 1.5 m-s is az 1500 Ft[ Szerkesztve ]
-
Ribobon
tag
válasz mert2011 #11884 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/zidoo_media_lejatszok_x8_x9s/keres.php?stext=downgr&suser=&srtouser=&stext_none=
Röviden a downgrade Zidoo esetén nem támogatott a gyártó részéről és/vagy "tégla" lehet a lejátszóból, amennyiben mégis engedné az adott lejátszó. Érdemes lehet várni néhány hónapot, addigra remélhetőleg jön új stabil szoftver...
(Duna HD Max Vision 4K ugyanilyen processzorral downgradelhető volt, kipróbáltam.)
-
TanczosGabor
csendes tag
válasz Beni2360 #11895 üzenetére
SMB nálam eddig Popcorn, Dune majd Zidoo X10, Z1000 és Z9X alatt sose volt egy döccenés sem. (Synology DS214SE NAS)
NFS most próbáltam volna először, gondoltam factory reset után.
Ami bíztató volt, hogy gyorsabban kerete meg a hálózatot, majd jött a fekete leves.
Első megosztott HDD 375 file ból csak 105 -db volt hajlandó beolvasni, sehogy sem látta a többi, pedig nincs más megosztási mód és jogosultság sem.
Illetve második hiba az volt, hogy scan után amelyik filmekhez nem volt poszter match kézzel megcsináltam.Ujabb Source update és megint elfelejtette.
Lehet nálam volt valami rosszul beállitva (mivel factory reset volt, így nem hinném).
Újra SMB betallóztam és semmi gond.
Nálam minden filmből csak mindig a legnagyobb filok vannak "kikölcsönözve" pl 80-90 GB 1-1 film.
Nálam még Wifi-n is röccenés mentes az SMB.
Pl. Zidoo X10 nél a Wifi már ekkora filmeknék bajos volt, Z9X simán gyorsan viszi.
NFS megosztás lehet gyorsabb, de nem hinném, hogy ott jelentkezne előnye az SMB-vel szemben ahol egy file olvasunk ami 20-90 GB között van, vagy másolunk pl 1000 db 80 MB filet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.