-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Yt partnerként egy videómon száz feletti megtekintés volt egyetlen éjszaka alatt... Eltelt két nap, ránéztem, most 25 megtekintés van rajta! Ez meg hogyan?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sellerbuyer #4001 üzenetére
Ha eléri a 300-at, ellenőrzi az ismételt/botos megtekintéseket. Azon a ponton csökkentheti először a nézettséget, utána minden növelés ellenőrzött és biztos.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy próbálok videót nézni és akármit nézek 5120kbps a html5 stat szerint a betöltési seb... ez konkrétan olyan kevés h nem tudok megnézni egy 1080p60fps videt mert 5mpenként megáll tölteni... az istenért se töltene gyorsabban pedig 20megás netem van
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
SP4C3
veterán
Ha software-esen minden rendben van, akkor gyengusz a neted. TV-s netrô van szó? Csinálj speedtestet, beszélj az ISP-ddel.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Indítsd újra a modemet/router-t. Érdekes, hogy sokkal rosszabb eredményekre C besorolást kaptam, míg te D+-t.
Lehet, hogy a QoS zavar be.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
ToBeY
nagyúr
A youtube mi alapján számolja a megtekintés számot?Bizonyos % megnézése után?
-
concret_hp
addikt
be lehet valahogy állítani, hogy amikor automatikusan ad egy következő videot, akkor egy bizonyos videót soha többet ne adjon be, mert idegesítő?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
VoidXs
Topikgazda
válasz concret_hp #4014 üzenetére
Sajnos nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Murphistic
aktív tag
Attól függ...
Feltöltés után 1 kattintás 1 megtekintés. Utána kb. 300 megtekintés körül már ellenőrzi a YouTube algoritmusa, hogy tényleg látott-e belőle valamit az illető. Ilyenkor egy ideig a 301+ megtekintés szerepel a videónál. Nem tudom, hogy mi számít egy megtekintésnek, de tippre már 1 másodperc is az, így szerintem igaz, amit VoidXs írt.
Viszont a videók rangsorolásánál a találati listákban már nem csak a megtekintés a mérvadó. Tippre a legfontosabb az, hogy a videó hány százalékát nézték meg, meg mekkora like/dislike arány.
Kevésbé nézett videóimnál láttam olyat, hogy a Twitterre linkelt videót már megtekintésnek vette, pedig nem kattintottam a lejátszás gombra. Az ilyet 300 fölött már kiszűrik .(#4019) VoidXs Szerintem az ilyet elég hatékonnyan tudják a Google-nál számolni. Ha ki tudnak szolgálni több tíz- vagy százmilliónyi felhasználót videókkal, akkor már nem gond egy kis statisztikát is csinálniuk. Végülis a Google ebből él, mindenről adatot gyűjteni és elemezni, amit a felhasználók csinálnak.
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Murphistic #4021 üzenetére
300 után azt ellenőrzi, hogy nem csalás-e (robotos) a nézettség, elkezd IP szerint ellenőrizni. Persze, durva az analytics, viszont a trükk ott van, hogy ezt a te géped számolja és küldi el, nekik csak el kell menteni, az semmibe nem kerül.
-
Murphistic
aktív tag
B*szki, most látom, hogy ezt a 300-as határt te is írtad az oldal tetején. Azt hiszem megtekintés ügyben be kéne fogni a pofám .
Én arra gondoltam, hogy az Analytics (nemcsak a YouTube-ot nézve) csak a sütiket követi és pl. az egyes sütik felhasználóhoz kapcsolását meg egyéb elemzéseket már a Google szerverei végzik. Ha csak JavaScriptet használnának az eléggé könnyűvé tenné a csalást. Bár igazából még egyszer sem néztem után . Ezen lehet változtatnom kéne."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Murphistic #4023 üzenetére
A lejátszó része, obfuszkálva. Mire feltöröd, már kijött az új. Nincs csalás.
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Automatikus lejátszás által kapott dalokat lehet valahogy feedback-elni?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DrojDtroll #4025 üzenetére
Semmit nem lehet vele tenni.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DrojDtroll #4027 üzenetére
Évek óta egyre jobban ez a közönség reakciója, és évek óta egyre kevésbé érdekli őket.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DrojDtroll #4029 üzenetére
Ha nem jogi balhét akarsz indítani, soha nem fognak elolvasni.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DrojDtroll #4031 üzenetére
Az Insiderrel törődnek, válaszolgatnak fórumon, stb. A Google viszont robotokkal válaszol. Ki lehet választani, hogy mi miatt keresed őket, és ha ez olyan, ami miatt megüthetik a bokájukat, kizárólag akkor foglalkoznak veled.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet levenni a hangot youtube app-on? -
sellerbuyer
őstag
Feltöltöm a videómat teljesen nyilvánosan, nincs benne jogdíjas cucc egyáltalán... Erre feldolgozás után beközli a Yt, hogy ez egy privát videó, változtassam nyilvánosra, ha azt akarom, hogy lássák! Járt már így valaki? Mi a teendő? Hiszen jelenleg is nyilvánosra van állítva.
szerk:
Most megnéztem a videó oldalát, rendben lévőnek látszik és bementem az alkotói stúdióba, majd a videók listájára és ott nyilvánosnak jelöli. Aztán bementem a szerkesztőjébe és nincs már ott a felirat... Kisség bugos ez a rendszer...[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz sellerbuyer #4038 üzenetére
Igen, nálam már tegnap is ezt játszotta el, de minden rendben a videóval, nyugi
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sellerbuyer #4038 üzenetére
Nekem mostanában eltűnnek a videóim. Felrakok hármat nem listázottként, és csak kettő maradt meg. Semmi hiba, semmi jogi katyvasz, nincs ott videókezelőben.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
MI lehet az alábbi jelenságnek az oka? Mozillában (legrissebb) belépve a csatornámra jópár videó csak 360p ben látható. Chrome ban és mobilon az eredetei 1080p is választható.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Livius
őstag
Hello!
Több videómat a Youtube editorral egybe összefűztem. Miután a youtube editor konvertálása befejeződik, a forrásvideókat törölhetem? Ezek megléte már nem szükséges az összefűzött videó további lejátszásához?Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
törölt tag
A youtube mint a lehetőségek végtelen tárháza, avagy a platform utópiája, vita inditó irás!
Eredtileg ide kezdtem el írni, de túl hosszú lett! -
Livius
őstag
Arról tudtok valamit, hogy mi a maximum feltöltési sebesség a Youtubefelé?
Régen kb, 1.5 éve egy egyetemi hálózatos gépről tudtam feltölteni több mint 100 Mbittel is. Most tavasszal már csak éppen hogy csak a 100Mbit/s-re volt meg a feltöltés. A múlthéten pedig szintén egy egyetemi hálózatos gépen, ahol simán megvolt a 100Mbit/s másfelé, csak kb 20Mbit/s-el ment a videók feltöltése a Youtube felé.A Youtube https protokolja esetleg okozhat valami sebesség csökkenést a titkosított adatforgalommal?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
-
Livius
őstag
Nem a Schönherzes vagy más kolis netről próbáltam eddig. 1.5 éve a BME egyik tanszékén (egy laborgépről, vezetékes hálózattal) hasított simán 100Mb/s-nél nagyobb sebességgel a Youtube feltöltés.
Tavasszal egy ELTE lágymányosi tanszék laborgépén tudtam feltölteni, kereken 100Mb/s-el, de amúgy tudott volna többet is, mert le volt tesztelve más host felé a feltöltési sebesség.
Most 2 hete szintén egy ELTE-és tanszék laborgépén töltöttem fel, amin már csak kb a 20Mb/s-es feltöltés ment a Youtube felé (tesztek alapján 100Mb/s-et tudott a feltöltésben ez is), a Chrome legújabb verzióját használva.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
VoidXs
Topikgazda
Visszakaptuk a gigás feltöltést, úgyhogy ki tudtam próbálni. Kemény 4 Mbit-et bírt fogadni a YouTube. Valószínűleg a szerver gyenge,
vagy maxon a HBONE(nope, ez 23%-on fut).[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
Én WinSCP-és SFTP-én teszteltem a feltöltést, persze csak egy belföldi másik szerver felé. Ott tudta az összes gép a max-ot. A Gigabites kapcsolat esetén megvolt a HDD által nyújtott korlát, amikor meg olyan gépet próbáltam ami csak 100Mbites kapcsolaton volt, akkor meg a 100Mbites korlát volt meg maxig.
Viszont a Youtube-ra az utóbbi 2 hétben csak 20Mbitet hozott feltöltésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest