Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
Viszonylag még újnak számítok Xpenology terén, de közel 2 hónapja használom stabilan a 6.2-s szoftver azt 1.03b-s loaderrel.
Nézegettem, hogy összesen 3 fajta verzió támogatott a hakni részen úgye van a 918 a 3615 és a 3617.
Jelenleg a 3615-t nyúzom és furcsa, hogy eddig 1x sikerült megfektettnem, de restart után minden jó volt újra.
Nézegettem én is a frissítést, de valahogy nem mertem még feltenni.
Viszont minden hardveres mókát könnyen kezel, értem itt, hogy volt cpu csere illetve memória bővítés minden féle móka nélkül.Zökkenőmentesen cseréltem mindkettő alaktrészt és stabilan ment tovább a masina.
Jelenleg egy i5-3470S cpu van benne 12GB memóriával.
Alap konfig pedig egy i3-3240 volt és 4GB memória.Másik része, hogy ezekben nem megy a synology loginos rész, viszont DDNS és port-forwardingal tökéletesen megy minden funkció. Elérek mindent távolról és még a 2 játék szerver is megy rendesen ( RUST + Factorio ) .
Illetve az alap WMM sem a legjobb, de használható. Persze én is cseréltem Virtualbox-ra és ott megy minden rendesen ( Hobby XP + Win7 + Win10 ) .
Egyedül a virtuális hang az ami érdekes mert szaggat, de a többi része megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest