- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
08meszzi #14930 üzenetére
Syno webdav portot ajánlott megváltoztatni (>40000). Csak https-en érdemes használni, naplózást javasolt bekapcsolni.
Én a routeren tcp és udp-t is átirányítottam, rendben megy tc-vel.Kapcsolatot tesztelni lehet:
TC-vel megy ? (TC+webdav plugin)Win alá normális webdav kliens is ajánlott. netdrive v1 vagy v2 verzió. Próbaképpen volt fenn, de nem igazán tetszett (a v3 fizetős). Én leginkább másolok, arra a TC is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest