Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Noss
Az én környezetemben is felcsapta a fejét ez a mánia , s most énis regeltem
Sószerinte ezt kaptam :
Tudok egy tuti dolgot!Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok pénzt kap, cserébe kapsz egy telefont,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t ilyeneket,tök ingyen!!! Az ismerősöm már mult héten kapta meg az x-boxot!!! Mutatta is!!! Én is regisztráltam!! Leírom hogy kell: te is regisztrálj mindenképpen!!! nagyon megéri!! http://www.xpango.com?ref=90414240 Pontosan ezt írd be mindenestől!!! Ez fontos!!! Az oldalon lesz három kép valamelyikre kattints!!! bejövő oldal tetején ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!! FIRST NAME: vezetékneved LAST NAME: keresztneved EMAIL: e-mail cím PASSWORD: jelszavad CONFIRM PASWORD: jelszó mégeccer! ADRESS 1: utca, házszám TOWN/city: város CONUTY/state:megye COUNTRY
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik
2007.04.02. 16:31:39 Kornél™(L) Giokondo TERMS AND CONDITIONS: a ''View'' legyen kipipálva!!!! Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!! Bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le el ne felejtsd el!!! Küldd el e-mailbe mindenkinek ezt a linket:www.xpango.com/?ref=számod A számod szó helyére a te referal számodat kell írni!!! Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!!!! Nem kamu csak regisztrálnod kell és tovább küldeni a linket!! Csak így működik a dolog!!
Ha nem rgisztráltatok akkor regeljetek .
Kitudja lehet nekemis beüt a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
rszág POST CODE:irányítószám CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos) HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!! FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy mien cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit! REFERRAL ID: 90414240 ez legyen mindenképp!!!Másképp nem mükszik