- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Sikerült megoldani - bár elég brutális registry törölgetések voltak. Hiába, türelmetlen vagyok:) Azért köszi latyakos!
-
idna9
csendes tag
Erdélyi vagy? Ott van ilyen nyelvhasználat: ''az mp3 biza őhozzá van rendelve''
-
Dave™
nagyúr
Adott kedvenc op rendszerünk + sp1 és kedvenc média lejátszónk helyett egy valóban jó választás, a JetAudió 6-os. Telepítésnél megadom, hogy az mp3 biza őhozzá van rendelve, erre ahányszor megnyitnék egy mp3-at, bejön a filetípus hozzárendelés ablak, ahol kipipálom, hogy mindig vele szeretném megnyitni az mp3-akat, de legközelebb ismét bejön, pipa nélkül. Persze ha a win media playert jelölöm ki s pipálom be az tökéletesen műxik:((( És iszonyatosan idegesítő. Már próbáltam leszedni/újrafeltenni a jetaudiót, updateltem, de semmi. Ötleteket kérnék. Esetleg egy registry beállítás segíthetne, végleg kitörölném az mp3 hozzárendelésből a media playert, csak nem tudom melyik bejegyzés az. Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest