Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Megjöttem a nyaralásból 3db doboz van de semmi extra.
red line
red zone (erről nem találtam képet)
és egy f88 energy drink
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hehe,most vettem Monster Rehab-ot 299,-ért (meg az összes monster annyi)
-
Lop!N
tag
válasz
T-unit #13891 üzenetére
Igen , hát én is már rég elszántam magam a szelektálásra. És igazából már vagy 1 éve inaktív voltam mint gyűjtő. De most h itt vagyok Ausztriában , úgy gondoltam, h itt könnyebb beszerezni magyar szemmel ritkaságokat. De nem akarom olyan mértéktelenül űzni mint anno
Meg hát , a család őrízgeti otthon a gyűjteményt. Sajnos valamiért sosem értették , hogy miért jó a dobozgyűjtés , így féltem is a dobozokat ne hogy lomtalanítás áldozatává váljanakEzért döntöttem , hogy inkább elcserélem őket. Majd előkaparom a képeket és akkor lehet szemezgetni. Időpontot egyenlőre nem ígérek, h a tényleges csere mikor mehet végbe. Mivel még nem tudom mikor fogok hazamenni.
-
T-unit
őstag
Azért vannak poén kategóriák mindig, a valóban idehaza ritka NÉMET assaultért meg csöppet sok 10k.
[link]
-
T-unit
őstag
-
Lop!N
tag
Nos , jelentem megérkeztem Salzburg csodás városába. Első körben új gyűjtemény alapítása gyanánt beszereztem a képen található David Guetta Burn-t.
Az otthoni gyűjteményem ítélete egyenlőre banános-dobozba való száműzetés határozatlan időre
174db dobozkáról van szó. Azt tervezem , h a gyűjteményemben a jövőben csak Monster , Rockstar , RedBull , és hasonló neves energiaitalok különlegesebb darabjaira fog korlátozódni. Majd az otthoni gyűjteményről teszek fel képet. És ha 1-2-3 v több darabra van érdeklődő akkor amikor hazamegyek cserélhetnénk. Úgy gondoltam 4-5-6db dobozt is adnék 1-1 különlegesebb Monsterért , Rockstarért stb.
-
CoDWaW07
őstag
helyzetjelentés: bocsánat,ha kicsit OFF, de ma vettem egy 355ml-es alu Cherry coke-ot , és az egész szöveg magyar rajta, szval ezek szerint elkezdték ezt is hivatalosan forgalmazni itthon
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Na srácok akkor... ki tud nekem szerezni egy sérülésmentes Hell dobozt ami év terméke logós? Pécsen X helyen megnéztem kérdeztem, de sehol semmi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #13877 üzenetére
Lejárt a szavatossága.
-
vwpolopg
őstag
Valaki akar rendelni drink4youról a héten? Ha most nem, akkor 10.10.-én? Aki igen, időpontmegjelöléssel keressen privátban!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pont lezárta a hozzászólást, mire eszembe jutott, hogy észrevettem ma felkerült az új Watt-okra az űrtartalom jelölés. Fehér pontozott írással a legelejére. Vettem egy simát megnézem majd, valszeg a többire is rákerül, mert kötelező.
-
albert8
veterán
válasz
concret_hp #13874 üzenetére
Ugye nem sárga rehabra gondolsz? mert abban nincs
-
concret_hp
addikt
milyen gyakran találkoztok olyannal, amiből kimaradt a szénsav? én most találtam sárga monsterből 1 ilyet
-
Bulitt
addikt
A fehérvári út 47. szám alatt található miniCoop üzletben a kék brun csak 199ft. A 18/47 villamossal az Újbuda központ után 1 megálló
-
SlayR
senior tag
válasz
bimbilla09 #13854 üzenetére
Félkegyelműség nincs akkora gáz, mint a hiszékenység...az eredeti története a képnek viszont egy alanatur unatkozó ember által maga gyártott téma semmi más
-
T-unit
őstag
válasz
CoDWaW07 #13867 üzenetére
1literesből nem is létezik fémdobozos. Legnagyobb fém r* is asszem csak 32oz amcsiba, tehát csak 946ml-es.
De örülnék a jövőben egy beteg 40oz méretezésnek is azért, vastag alufallal ne horpadjon már be ivás közbe, és visszazárhatós fémkupakkal, eltudnám viselni. Azt már nem heavy metálnak hívnák, hanem vmi még durvább black metálnak. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Amúgy ez lehet, hogy kamu, de tavaly tavasszal tényleg történt ilyen... bár nem értem, hogy hogyan.... mossák és többször átfordítják a dobozokat töltés előtt... a töltésnél meg nem hinném, hogy egy doboznyi átmérőjű csőből tolják bele az anyagot...
Ja és én legalább félkegyelmű vagyok... van aki még annyi se
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bimbilla09 #13856 üzenetére
"félkegyelmű"
-
ricsi081
tag
válasz
bimbilla09 #13854 üzenetére
Rakjátok be még 5x ezt a kamu szart...
-
bimbilla09
tag
-
CoDWaW07
őstag
válasz
T-unit #13837 üzenetére
Arról a postról hirtelen ez jut eszembe
"-Nem helyi hülye vagy
-de, helyi" -
T-unit
őstag
Mondjuk az egész ott hibádzik ha csak félórára lakik a bolttól, mi rákfenének rendeli meg előre? Értelem.
Készleten bárki megnéz hány darab van a boltba ténylegesen, ha csak 1-2db volt esetleg van értelme de ott se sok.
Épp elbszták ennyi, profikkal is megesik, meg ne egy drink4you rendelési szintet várjunk el egy sokkal kisebb bolttól. Nem utolsó sorban ugye pont mostanság volt gond szállításnál azzal is ugyhogy senki nem tökéletes, és örülhetne van olyan bolt aki igazi külföldi ritkaságokat is tud beszerezni, nem csak 4 alap monstert, erről a bejegyzésről ennyit, valami nem tetszik mehet is match-ba 80Ft-os maxx-et venni...
-
T-unit
őstag
Britishstore boltvezetőjének: Relentless Inferno 500 ml-re lenne igényem. Meg nem is kell mondanom + jó pár embernek is, feltételezem.
Ha megoldható, köszöntem. -
T-unit
őstag
válasz
Bulitt #13826 üzenetére
Nálunk gyűjtőknél meg alap az agyontömés postánál, aki tapasztaltabb... Magyar posta standard csomagfeladásnak egy jó mottója lehetne is, amit ajánlanék nekik kiírni ablakhoz: "Csomagolóanyagból sosem elég"
Tegnap cseréltem a régi importot, ugyanis azon is volt már azóta változtatás, mint hazaértem és kiderült... annyi az össz különbség ami látható is, elölről a motívum/felirat még lejjebb volt felfestve, hátul amugy szöveg is picit eltér.
-
Bulitt
addikt
válasz
T-unit #13821 üzenetére
Akkor ezek szerint posta/postás válogatja. Én is úgy küldtem DJ.Ru$y-nak a két 500ml-es Hell-t, hogy agyon volt tömve. A doboz nem lifegett sehova, de azért lehetett érezni, hogy folyadék van benne. Elküldték. Nem értem egyébként, mert ma már mindenki agyon csomagolja a küldött terméket, hiszen a posta nem éppen a csomagküldés minta intézménye...
-
FatalEror
addikt
Canabist ivott már valaki?
-
T-unit
őstag
válasz
Bulitt #13811 üzenetére
Nálunk 11kerbe nagypostán csak az számít postásoknak ne mocorogjon benne a cucc, namost ingyenes szórolap papír meg van bőven, kitomom fullig a dobozt, eredmény semmi mocorgás benne, de ha nagyon fülel az ember simán hallatszik a lötykölődés, ráírom mindig tartalomra hogy üditő, azt le van szarva, tőlem eddig mindig megkapták, és csak ez számít.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kár, hogy egy facebookos kép és nem saját...
Jó lesz egérnek, a patkány kötve hiszem, hogy belefér egy Rehab dobozába...
-
Ace owner
addikt
PER PER PER PER!
-
Varázslóó
senior tag
Kinek volt ilyen a Rehab Monster be ? rajtam kívül ?
-
werner97
tag
Ma jöttek (üresek)
-
Bulitt
addikt
válasz
vwpolopg #13810 üzenetére
Na most jön a nagyon nagy poén. Már más is kérdezte tőlem, hogy küldtem el postán az italt, mert úgy tudják hogy nem lehet. Mondom simán feladtam, szerintem hülyeség. Erre tessék, saját haverom cáfol meg, hogy márpedig igaz... wtf
De mivel Dj.Ru$y csomagja is itt gyűlik, le fogok menni és utána fogok kérdezni
-
vwpolopg
őstag
válasz
Bulitt #13808 üzenetére
Na ebben baromira bízom, hogy csak egyedi eset volt, tegnap adtam fel 50 ezer forint értékű energiaitalt, start csomagban/törékenykén//értékbiztosítva több mint 2 ezer forintért, rá is van írva a papírra, hogy energiaital van benne, ha nem küldik ki abból botrányt csinálok az tuti...
-
T-unit
őstag
válasz
energy4ever #13803 üzenetére
Telik mint írtam, és el is keltek ennyi idő alatt.
-
Bulitt
addikt
válasz
DJ. Ru$y #13807 üzenetére
Igen, későn vettem én is észre
Kérdés, hátha valaki tudja a választ. Milyen új módi ez a Magyar Postánál, hogy minden olyan csomagót vissza küldenek a feladónak ami lötyög? Haver volt külföldön, hozott nekem lila AMP energiaitalt és nem tudja felpostázni mert lötyög, és nem viszi ki a posta.
Ezt pedig most találtam Facebook-on német tesztelős srácoknál: [link]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Második sor közepe
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Teli
És tényleg nagyon finom
-
T-unit
őstag
Na és akkor hogy most végre újra ON legyek.
...
Tudok most olcsóbban mint németből teli Monster Dub 550ml-t szerezni 1-2db-ot max ha valakinek innen kellene, elől egy hangyányi kis kopás van de alapvetően szép, gyűjteménybe illő, 1900/db. Tehát róla lenne szó, monster felirat alatt elől kis kopás miatt ennyi, raádásul nálam a legfinomabb monster eddig, vérvörös színezékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest