Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.
Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.
Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").
Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.
Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest