- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nyomtató topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.
Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.
Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").
Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.
Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest