Új hozzászólás Aktív témák

• Big_Boss

senior tag

válasz mufi #1 üzenetére

Szia!
    A mi cégünk (Tier1 autóipari beszállító) a QFD-s tréningeket használja.
    Ezeket elismerik az OEM-ek is.

Milyen területről szeretnél oktatást kapni? Ha Quality, akkor alap a Core Tools, Problem Solving stb. Ezután az OEM specifikus tréningek, VDA/AIAG stb.

• mufi

senior tag

Sziasztok,

nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.

Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.

Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").

Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.

Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?

https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==

Új hozzászólás Aktív témák