- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.
Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.
Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").
Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.
Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- OLED TV topic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest