Új hozzászólás Aktív témák

• v.attis

őstag

Ha több Google Assistant képes cucc van a lakásban, akkor azok hogy dolgoznak össze? Csak azzal "beszélgetek" amelyik éppen a közelemben van?
    Szépen lassan akarom felépíteni a Xiaomi brandre épülő okos rendszert és a konyhába (ami a lakás közepén van) gondoltam egy [Xiaomi Mi Smart Speaker okos hangszóró] -t, a szobába pedig egy [Xiaomi Mi Smart Clock okos asztali óra] -t. Csakhogy az ajtó többnyire nyitva van, illetve ha be is van csukva annak oka van, tehát nem lenne jó, ha adok egy utasítást a konyhában, akkor a benti hangszóró is csináljon valamit, vagy válaszoljon. Egyébként a két helyiség közel van egymáshoz, a tv simán kihallatszik érthetően (nyitott ajtónál persze), de pl ha kihangosítva telefonálok, akkor az már nem működik ha nem ugyanabban a helyiségben vagyok a telóval.
    Ezért gondoltam két "beszélgetős" eszközre: a konyhában a nagy jó lenne zenét hallgatni is, a szobában meg az óra lenne célszerű.
    Egyébként valójában a saját telefonom is elég lenne, többnyire úgyis a közelemben van, de a miui-ban van egy olyan hiba, hogy ha a GA engedélyezve van, akkor nem működik a hívásrögzítés, mert a GA kezeli állandóan a mikrofont. Szóval itt a hívásrögzítés mellett döntöttem....

Új hozzászólás Aktív témák