Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

z0d1AK nagyúr Első körös élménybeszámoló! 
 Aug. 12-én rendeltem 15 dollárért a Roidmi 2S-t (BFQ02RM). Ma jött meg (13 nap volt összesen).
 Minőségre tényleg szép. App könnyen használható, Play-ről töltöttem le. FM Transmitter első pár perces használat alapján jó, hangminősége nekem okés. Indítottam VoIP és GSM hívást is, mind a kettőt jól hallottam, a vonal túlsó felén lévő fél is megfelelően hallott. Nem visszhangzott és a motor zúgását sem hallotta. USB portokat nem próbáltam még.
 Egy problémát kell még áthidalnom, hogy a zenélő telefon és a privát számom két külön készülék, de ez már a kütyütől független.
 Ennyiért szerintem best buy.  
- 

maroni aktív tag válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreEz a 2s ? Van rajta mikrofon? 
- 

konigjanos senior tag válasz  Mr.Csizmás

üzenetére Mr.Csizmás

üzenetéresehogy, nem működik kihangosítóként. 
- 

Drughi addikt Geekbuyingról megrendeltem a 2S verziót 15$-ért. 
 Valakinek van tapasztalata, hogy mennyi idő alatt ér ide?
- 

Mr.Csizmás titán üdv, 1gen roidminél hogy lehet beállítani, hogy automatikusan felvegye a bejövő hívást? 
- 

bugizozi őstag Sziasztok! Jól látom, hogy az 1 és 2 verzió között nincs méretbeli különbség? [link] 
 Ha esetleg lötyögne a szivargyújtóban, akkor azt hogy lehet orvosolni? Befőttesgumit teszek rá? Köszönöm!  
- 

Whynot? aktív tag Sziasztok. Hát én vettem egyet 29 dollárért, Nem írták, hogy kinai vagy nem kínai verzió mint a többinél. Majd beszámolok róla, hogy milyen a kütyü ha megjön.  
- 

terra052 őstag válasz  Predator2

üzenetére Predator2

üzenetéreCsak találgatás, de nem lehet, hogy a frekvenciák? Rég volt már, de nálunk is volt ugye keleti meg nyugati URH sáv  A japánok is mintha a keletit használnák, lehet a kínaiak is, azt meg ugye szabhatjuk a mi autórádióinkkal A japánok is mintha a keletit használnák, lehet a kínaiak is, azt meg ugye szabhatjuk a mi autórádióinkkal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Fiatalabb topiklakók kedvéért egy kis wiki az OIRT-CCIR URH tartományokról.
- 

savi3 csendes tag Most jött meg a kütyü a GearBest-ről, az 1. verzió. 
 Használhatatlan. Legalábbis iPhone-nal.
 Az alap frekvencia FM 96.4 ami Magyarországon a Rádio1, ez pedig elnyomja a jelet, legalábbis nálam. Az iOS app, amivel elvileg be lehet állítani a frekvenciát, csak az újabb típusú Roidmi s2-vel működik (ez szépen bele is van írva az app-ba), de az app régebbi verzióját nem találtam (bár nem is értek annyira hozzá). Lehet, hogy Androiddal tök jól működik, de iPhone-on nem tudom használni... Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy megoldási javaslata?
- 

Predator2 addikt 
- 

terra052 őstag válasz  BigBlackDog

üzenetére BigBlackDog

üzenetéreAkkor csak én állítgattam addig a V4A-ot, míg lehetetlen hangok nem jöttek a fülesből  
 Nem akartam csalódni a Roidmi-ban, de akkor ezt a 6$-os társai is tudják 
- 

terra052 őstag válasz  BigBlackDog

üzenetére BigBlackDog

üzenetéreAzért sanszos, hogy már a telefon ront sokat a hangminőségen, cd-vel talán nem is jó összehasonlítani, nem? 
- 

beelink csendes tag válasz  BigBlackDog

üzenetére BigBlackDog

üzenetéreNekem az 1-es verzio van, a hangero volt az elso kisebb csalodas, jelentosen halkabb mint az atlag radio. A telefonon a bt maxra teve mar nincs annyira lemaradva, viszont igy teljesen kihallhato az alapzaj, ami radional alig van. Egy hosszabb utra vittem el, menet kozben az alapzaj mellett idonkent sistergett is. Allitottam a frekvenciat ut kozben, de kb mindegy volt. Aztan azt hittem a toltes miatt zajos, kihuzva a telefont a toltobol jobb is lett egy rovid idore, de aztan visszatert a sisterges is. Lehet hogy a rugos toldas miatt? Mar-mar gondolkoztam egy 2s verzio beszerzesen, ott azt igerik hogy fejlodott a transmitter, de ezek utan kerdeses. A szivargyujto kozvetlenul a radio alatt van egyebkent. Valakinek esetleg van otlete? Nalatok mennyire valt be? 
- 

BigBlackDog veterán Valaki próbálta már, van tapasztalat, vélemény? Én még ugyan csak rövid ideig próbáltam a sajátomat, de kicsit csalódtam. CD-ről ugyanazt a zenét hallgatva hallhatóan jobb a hangminőség, mint telefonról a roidmin keresztül. Ezt még valamennyire megértem, gondolom az FM transmitter a szűk keresztmetszet a technológia miatt (bár a rádióadások is jobb minőségben hallhatóak, mint a roidmin keresztül streamelt zene). Viszont a mikrofonnal nem sokat érek, alig érthető a másik oldalon, amit normál helyzetben beszélek, közelebb hajolni meg vezetés közben nem túl szerencsés. Másnak mi a tapasztalata a 2S-el? 
- 

Kobe veterán Lassan megjohetne ez a szirszar, 1.5 hét szállitás után  
- 

Drughi addikt Sziasztok, Pontosan mire is jó ez a kütyü? Egy bt-s transzmitter ami egy usb-s töltő is egyben? Iphone 5s-sel próbálta valaki? 
- 

beelink csendes tag +1 tollrugos mukodo roidmi  Halas koszonet az otletert, az orosz forum alapjan biztos nem alltam volna neki. A leirasod alapjan teljesen jol ment minden, kiveve hogy a csavar feje nalam egyben van egy lapkaval, ami miatt nem tudtam ala tenni szepen, de vegulis a csavar sima fejere pont raszorult a rugo vege. Volt orom amikor felvillant a kek feny   
- 

terra052 őstag UK-ból innen. 
 De gyorsan rendelj, ha nem akarsz vámot fizetni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Kobe veterán 2s t honnan tudtatok rendelni ? Gesrbesten csak presale van ra, ill sehol mashol nem lsttam meg 
- 

batabe senior tag sziasztok, az alábbi posztban bemutatott megoldást jelentem sikeresen megcsináltam, és máris működik a roidmi 2s a peugeot 307-ben: 
 - kiszedtem a szivargyújtó ajzatot
 - a közepén a csavart kicsavartam
 - egy mezei tollrugót levágtam kb 6-7 mm magasra
 - majd a csavar alá befűztem, és csavarostól visszatekertem
 - így már megoldódott a kontakt, kap a roidmi áramot és remekül működik.egyelőre zenelejátszásra használtam, spotify simán megy át androidon, nemsokára ipnone is tesztelem. 
- 

konigjanos senior tag 
- 

batabe senior tag 
- 

Kobe veterán Tovabbra is erdekelne h spotifyos zenelejatszas megy vele ?  
- 

batabe senior tag Sziasztok Én most vettem 2s-t, de a régi Peugeot 307 és az új 208 aljzata sem jó. Nincs valami trükk, amivel házilag meg lehetne csinálni? 
- 

Kobe veterán válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéremsot akarnék rendelni egyet Spotifyon keresztüli zene lejátszást támogatja ? Nem egyértelmű, hogy azt már tudja, vagy az cska a 2S ben megy majd (ami 30 dollárért kicsit combos) 
- 

beelink csendes tag Sziasztok, Megerkezett de sajnos nem jo az automba, tud esetleg valaki kis meretu adaptert? Van neve a ket kulonbozo aljzatnak? Udv 
 Laci
- 

terra052 őstag válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreÉn most tervezem, még a szivargyújtó kompatibilitás lehet gond. 
- 

konigjanos senior tag Sikerült egyet beszereznem gearbest-ről, van már hozzá angolra fordított applikáció. Használja valaki rajtam kívül? Ha gyújtásra teszem az autót, rögtön csatlakozik a telefonhoz, és elindítja a zenelejátszást, elég jó minőségben sugározva fm hullámsávon. 
 Színe, sugárzási frekvenciája testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Plusz aljzatot nem tudsz betenni valahova?
 Plusz aljzatot nem tudsz betenni valahova?