Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
beelink
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem az 1-es verzio van, a hangero volt az elso kisebb csalodas, jelentosen halkabb mint az atlag radio. A telefonon a bt maxra teve mar nincs annyira lemaradva, viszont igy teljesen kihallhato az alapzaj, ami radional alig van. Egy hosszabb utra vittem el, menet kozben az alapzaj mellett idonkent sistergett is. Allitottam a frekvenciat ut kozben, de kb mindegy volt. Aztan azt hittem a toltes miatt zajos, kihuzva a telefont a toltobol jobb is lett egy rovid idore, de aztan visszatert a sisterges is. Lehet hogy a rugos toldas miatt? Mar-mar gondolkoztam egy 2s verzio beszerzesen, ott azt igerik hogy fejlodott a transmitter, de ezek utan kerdeses. A szivargyujto kozvetlenul a radio alatt van egyebkent. Valakinek esetleg van otlete? Nalatok mennyire valt be?
-
beelink
csendes tag
+1 tollrugos mukodo roidmi

Halas koszonet az otletert, az orosz forum alapjan biztos nem alltam volna neki. A leirasod alapjan teljesen jol ment minden, kiveve hogy a csavar feje nalam egyben van egy lapkaval, ami miatt nem tudtam ala tenni szepen, de vegulis a csavar sima fejere pont raszorult a rugo vege. Volt orom amikor felvillant a kek feny

-
beelink
csendes tag
Sziasztok,
Megerkezett de sajnos nem jo az automba, tud esetleg valaki kis meretu adaptert? Van neve a ket kulonbozo aljzatnak?
Udv
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest