Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Criminal017 #25747 üzenetére
Van egy magyar srác, talán pesti de nem biztos aki foglalkozik ilyenekkel, itt topikban is volt már említve szerintem csak nem emlékszem a nevére. Valahogy rá kéne keresni.
-
banda1981
aktív tag
válasz
Criminal017 #25749 üzenetére
-
válasz
Criminal017 #25690 üzenetére
na kíváncsi leszek, mennyire fog lehalni a teló tőle. nekem indiai régióvel mentek fel a legutolsó frissítések, de egyre inkább azt mondom, hogy már kezdi elveszíteni a kontrollt. sokszor várnom kell a telefonra. persze még mindig okés, de egyátalán nem ilyen volt amikor megvettem.
-
beller
aktív tag
válasz
Criminal017 #25690 üzenetére
Köszi a jó hírt. Már telcsi cserén gondolkoztam, pedig semmi baja ennek az immár két és félévesnek. Így még megtartom.
-
szasza7103
tag
válasz
Criminal017 #24853 üzenetére
Ezeket az akkukat én ideiglenesen szoktam helyettesíteni régi tablet akkuval. Egyszerüen rá drótozom és rajta hagyom picit. pár perc után már veszi a töltést. Ha akku bajos akkor így elindul.
-
crok
nagyúr
válasz
Amikor csak villog akkor PC-re kötve nem akar telepíteni driverteket? Felismeri a PC Qualcomm HS- USB QDLoader vagy hasonló néven? Ha igen akkor húzd ki hogy ne legyen semmihez se kötve és nyomjad 10+ másodpercig a hang le + hang fel + power gombokat, ha más hibája nincs a készüléknek ez kirángatná EDL-ből. Vagy hang le + power sokáig és fastbootba kerül, onnan fastboot reboot PC-ről, ha minden driver rendben van..
-
banda1981
aktív tag
válasz
Valamit olvastam 1x erről..........
Ha jól emlékszem EDL-be billent a telefon,és abbol kellene kibillenteni!
De már nem emlékszem,hogy hogyan kell!
Ha megtalálom belinkelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest