Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A Beállítások - További beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Mentések a készüléken
Alkalmas lehet-e a feltelepített appok és azok adatainak lementésére úgy, hogy azokat majd egy másik készüléken tudjam használni?
-
Henker2
addikt
Sziasztok. Le lehet-e menteni a telefonom tartalmát, (konrétan a feltelepitett programok és játékokra gondolok, és azok beállitásaira) úgy, hogy ha egy darabig nem egy másik Xiaomi telefonom lesz? Ha igen hol és hogyan kell ezt?
Köszi -
Henker2
addikt
Sziasztok.
Valaki próbált már a Note 4-hez tükör tokot?
Valahol lehet már ilyet kishazánkban kapni hozzá? -
Henker2
addikt
Srácok! A teló felső hangszórója kegyetlenül el kezdett recsegni. Szinte alig hallom a másik felet. Ilyenkor mit lehet tenni?

-
Henker2
addikt
Üdv!
Az mitől lehet szerintetek, ha filmet játszok le, (vlc) oktan mintha, pixelhibák lennének a kijelzőn. Egyébként nem láthatóak ezek. Én is most frissitettem, azt hittem megoldja majd a problémát. De nem
-
Henker2
addikt
Sziasztok.
Jelen pillanatban a 8.5.8.0 stabil rom van a telón. Nem tudjátok, hogy mikor jön hivatalos, letölthető frissités? -
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Első kérdésem az lenne, hogy mikor érkezik ota-n a MIUI9?
Második pedig, hogy hogyan lehet képernyőképet késziteni
Köszi
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Kb egy hónap használay után, egy olyan észrevételem lenne, hogy szinte minden téren elég halk a készülék. Előtte egy Note 3 pro se volt. Ez attól sokkal halkabb.
A kérdésem az lenne, hogy valami alkalmazással orvosolható ez a probléma vagy majd az új frissítés megoldhatja ezt a gondot?
Egyáltalán van másnak is ilyen aggálya? Vagy csak az én fülem rossz -
Henker2
addikt
Üdv!
Ilyen üvegfóliát vettem. Remélem jó lesz!
Ablakos tok:
Ablakos tok elölről
Ablakos tok hátulrólÉs egy strapatok:
-
Henker2
addikt
Hali!
Most nekem a Global 8.5 Stabil 8.5.4.0 ROM van.
De nem OTA-n frissült, hanem én töltöttem le és a driver frissitővel külön telepitettem.
Várható most OTA frissités nekem, vagy ha van új ROM megint külön kell letöltenem, vagy várni kell a MUI9-re -
Henker2
addikt
Használt már valaki 3D szemüveget a Note 4-gyel?
Van értelme:?
Most olcsón hozzá tudnék jutni egy Samsung Gear VR -hez.
Csak nem tudom működne-e vele
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Megérkezett az ablakos okostokom.
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan app vagy a telón belül van-e olyan beállitási lehetőség, hogy a becsukott toknál /lezárt képernyőnél/ az ablakban az óra legyen megjelenitve. -
Henker2
addikt
Ez a 7.8.10 dev ROM honnan tölthető le?
Ez is stabil Global ROM? -
Henker2
addikt
Üdv Nektek!
Az mitől lehet, hogy töltöttem le szép háttérképeket, illetve live háttereket, és azt irja ki a teló, hogy nem lehet beállitani háttérképnek!

-
Henker2
addikt
Na nekem is fent a MIUI9-es!
Egyenlőre szuper minden!

-
Henker2
addikt
Aki letöltötte és kipróbálta már a miu9 bétát, meg tudná mondani, hogy a fényképezésnél, az automata képjavitás megszünt-e, mert nagyon zavaró, illetve videófelvételnél, javult-e a hangminőség
-
Henker2
addikt
Még nem jelent meg
-
Henker2
addikt
Üdv nektek!
Normális üvegfólia van-e mára Note 4-re:?Illetve van egy olyan üzenetem , hogy SIM kártya nincs aktiválva
ha rámegyek ezt irja:SIM kártya csere történt. Egy nemzetközi SMS küldése szükséges az új SIM kártyához tartozó Hivásnapló szinkronizálása megrendeléséhez
Mit csináljak? -
Henker2
addikt
A Redmi Note Global egy Ipaky tokba bújtatva

-
Henker2
addikt
Végre a birtokomban a Redmi Note 4 Global 4/64

-
Henker2
addikt
Srácok!
Van itt olyan Akinek Redmi Note 4 Global 4/64-es telója van?
Egy-két véleményt megoszthatnátok!
Elvileg egy ilyen érkezik hozzám a héten full feketében!
Köszi
-
Henker2
addikt
Hali!
Tudtok segiteni olyan információval, hogy kinek mióta van Redmi Note 4-es telója és előjött-e olyan hiba, probléma, hogy elkezd a kijelző sárgásan befoltosodni? -
Henker2
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Redmi Note 3 Pro SE telóm van. Összetört a kijelzője. Nem nagyon ajánlanak hozzá utángyártottat, mert nem fog rendesen illeszkedni. Lenne gyári, de 25k lenne. Plusz munkadíj.
De beszámitanák 25k-ban a telefont és egy Redmi Note 4 Globál 4/64-eset adnának helyette, kb 35k ráfizetéssel.
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a csere.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

crok