- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #52 üzenetére
Igen. Lényegében egy gyerekjáték, de még annak sem jó, mert azok jobban bírják az ütődést
Az meg ,hogy ennyiért nincs felnőtteknek való táblagép... hát sajnálatos, de akkor sem egy kiherélt, fapados valamit kellene mutogatni ajánlott plecsnivel... Ez már az a szint, ami akkor sem kellene ha lenne rá a 4+1 éves támogatottság, de természetesen az sincs!
Kiajda a Xiaomi, lesz rajta rendesen profitja, 2 év múlva meg mehet ez is a levesbe... ezt csinálják az egész piacon, most majd a 13-asnál bevezetik a 4+1-es modellt, mert a SAMSUNG rákényszerítette őket.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Zsmester89
őstag
válasz
Donki Hóte #52 üzenetére
Azt kell nézni, hogy milyen felhasználói igényeket akar kielégíteni ez az eszköz. Nekem pl. konyhába kellene egy tablet az asszonynak, hogy a filmeket/sorozatokat - esetleg recepteket pörgessen rajta, mikor kint tartózkodik.
Alapból a gps, gsm rész nem szükséges, sőt még pár ezresért én elengedném a kamerákat is teljesen - ugyanakkor a biometrikus azonosítás hiánya szerintem is baki, mert amellett, hogy egyszerűbbé, még biztonságosabbá is tenné a használatát...
Jelenleg pl. ez a készülék tűnik - nekem - a leginkább alkalmasnak a fentiek tükrében....várom, hogy valami normális helyen felbukkanjon a 8/256 vagy majd BF.-n lecsapok erre.
Persze az OLED-nek én is örülnék, de emiatt nem szánnék rá 2x, 3x többet.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Gigaset QV1030 tablet 2/16 GB 10.10" 2560 x 1600 IPS Nvidia Tegra 4 / Eladó
- Huawei T5 simkártyás táblagép eladó 4/64
- Hibátlan, karcmentes PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea magyar e-book olvasó - 20 hó gari!
- Hibátlan, karcmentes Amazon Kindle 2024 - 16GB - e-book olvasó - 21 hó magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest