- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Focus pen-el elvileg nem megy, a színe miatt én inkább azt rendeltem volna de a gúglis kereséseknél azt hozta ki hogy nem jó hozzá.. A másikról nem tudok nyilatkozni.
A topikban említették még a lenovo precision pen 2-t, de ez sem 100%, ennyiért meg nem biztos hogy a próba szerencse kategória -
ktomcat
senior tag
Elvileg szoftveresen van korlátozva a toll kompatibilitás, bootloader nyitás és lsposed modul kombóval megy másik pen-el (WGP protocolos) is, ha lehet hinni az xda-s fórumban írtaknak.
-
ktomcat
senior tag
Amit tud és amit nyújt az nagyon max a 20-30ezer ft közötti kategória lenne szerintem.. Nincs baja amúgy de ezek az árak amik vannak körülötte, röhej. Ha lehetne hinni a black friday "akcióknak" (eredeti árakra gondolva) ilyen alapon vehettem volna samsung s9 fe+ tabletet is amihez gyárilag jár a pen és pénzügyileg kb. ugyanott vagyok mint a pad 6 + toll
-
Éne
tag
Ezt kaptam szeptember elején:
Nem érhető már el a Smart Pen 2, ahogy a leírás első sorában is feltüntettük, és egyelőre nincs utódmodell. A dedikált funkciókon kívül egy univerzális tollal is használható a tablet, Bluetooth kapcsolat nélkül is.
A gyári tollat AliExpress-en, Amazonon még be lehet szerezni.
Tisztelettel,
Xiaomishop Ügyfélszolgálat
Szabó KrisztiánAliról rendeltem akkor "akciósan", működik. [jelenleg ott sincs] Ahogy nézem [ahol van] , ott most drágább mint valaha...
-
ktomcat
senior tag
Az alzással nemmegy az okostok funkció és ha bevan kapcsolva akkor lezár ha hátrahajtod a fedelet, azon kívül nincs gond vele, amíg a gyári nem jött meg addig inkább a billentyűzetessel használtam. Nekem fölösleges így, hogy már van mellette a billentyűzetes tok is meg a gyári is. Nem bizniszt akarok belőle csinálni, ha kell valakinek az ár töredékéért (bemondásos alapon, azért 4 számjegyű lehetne
) átveheti a 11ben jövő héten
-
ktomcat
senior tag
Az #549-es hozzászólásomban linkeltem a tartozékokat amiket vettem, arra figyelj hogy 2nd gen-es smart pen legyen (a focus pen ami fekete nem jó hozzá). De egyébként nekem nem minden játék alatt megy (bár lehet valahol tiltja), Roller Coaster Tycoon alatt működik, de GTA:SA alatt már nem (nemmintha nagy szükség lenne ott rá
).
Gyári tokról nem tudok nyilatkozni de gondolom az is összecsukható, így a "veszély" ott is fennáll, oké Gorilla Glass 3 de én nem kockáztatok
Szerk: Ahogy nézem a pen most kb. duplaannyi mint amennyiért vásároltam, de oct 8ig van megint akció, gondolom van most is olyan 28ezer körül.
-
Digidroid
aktív tag
A telefon nem tudja (nincs benne proximity sensor).
A Nilkin minőségi ez nem vitás, bár az enyémben nincs mágnes. A helyedben elsősorban a Xiaomi tokra mennék és esetleg tartaléknak vennék egy Nilkin-t, vagy ha veszel mindkettőből és, a Nilkin nem jön be még mindig a párodnak adhatod, vagy feldobod a HardverApróra.
Most nézem a videót, a Nilkin hátulja lehe karcolódni fog, úgyhogy inkább Xiaomi. -
-
Sinu
senior tag
Szia!
Én kettő félét próbáltam.
Az egyik az Alza féle, ez keretes, nagyon stabil, jó a fogása is, egyetlen hátránya, hogy a Smart Cover mód nem működik jól. De ha arról le tudsz mondani akkor szerintem jó választás. (Én most küldtem vissza az enyémet, patika állapotban dobozzal, ha érdekel elérhető lesz napokon belül értékcsökketve.)
A másik pedig a gyári. Ez keret nélküli, mágnessel csatlakozik. Én annyira erősnek nem érzem, egy hevesebb rázásra azért ki tud pottyanni a tokból. Bár ugye nem ez a jellemző használati mód.... Fogásra rendben van, talán annyi, hogy kicsit nehézkes a fedlapot lehajtani (ezt ha jól rémlik a PH tesztben is említve van) -
Shokkolo
addikt
Igen, neked kell eldönteni.
Szerencsére a Xiaomi ezzel az árazással jól pozícionált.
Relatív erős hardver, (szerintem meglepően jó összeszerelés és design) mégis egy manapság igencsak "olcsó" árcédulával.
Vannak sokkal erősebbek a piacn ez tény. Ugyanakkor exponenciálisan nő az ár.
Én is általános dolgokra használom, média (főleg youtube), netezés, illetve néha 1 kis játék, tökéletesen kiszolgál.
Ráadásul sikerült hozzá anno behúznom a Pen2 -t, így feleségem még rajzolni is szokott rajta. (grafikus isigaz nem dolgozik abban a szakmájában... de azért szeret skiccelni
). Még arra is meglepően jó.
Szerintem nem lősz vele mellé -
Shokkolo
addikt
A Pad6 Snapdragon 870-el szerelt ha jól tudom.
Ettől egyelőre nem kell tartani ebben az időtávlatban, hacsak nem a legújabb top játékokat akarod játszani.
Más nem tudja még ezt sem kihasználni.
Nem véletlenül választottuk itt a fórumon többen is ezt a tabot, mivel ár/érték bajnok ebben az ársávban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest