- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
A gyári billentyűzetnél nem lehet megoldani valahogy a 0 karaktert? Többször van rá szükségem mint gondoltam volna...
-
Sinu
senior tag
Szia!
Én kettő félét próbáltam.
Az egyik az Alza féle, ez keretes, nagyon stabil, jó a fogása is, egyetlen hátránya, hogy a Smart Cover mód nem működik jól. De ha arról le tudsz mondani akkor szerintem jó választás. (Én most küldtem vissza az enyémet, patika állapotban dobozzal, ha érdekel elérhető lesz napokon belül értékcsökketve.)
A másik pedig a gyári. Ez keret nélküli, mágnessel csatlakozik. Én annyira erősnek nem érzem, egy hevesebb rázásra azért ki tud pottyanni a tokból. Bár ugye nem ez a jellemző használati mód.... Fogásra rendben van, talán annyi, hogy kicsit nehézkes a fedlapot lehajtani (ezt ha jól rémlik a PH tesztben is említve van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest