Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
2017. december 05-én vettem használatba a Mi2-t. Aznap feltöltöttem. A használatbavétel óta ma, 2018. február 01-én töltöttem először. (reggel 7:00-kor 14%-on állt, 15:30-kor 8%-on volt, nem feszegettem tovább a határait)
Elég jól bírta. -
vadkörte
addikt
válasz
duronx #14791 üzenetére
Az eszköz BT-a MINDIG megy, és a telefon BT kapcsolatára mondtam, azt, hogy nem megy egyfolytában.
Az egyén is megy egyfolytában, lépést számol, néha pulzust is mér (Ő, én nem kérem) 5 nap ébreszt, ha kapcsolódott a telefonhoz akkor jelzi, ha hiányzok valakinek.
~két hete használom, 88%-on áll az akkuja. Nálad valami nem kerek. Ha garis cseréltesd amig lehet. -
vadkörte
addikt
válasz
grafnet #14786 üzenetére
Enyém is így kezdte. A vége egy MiBand2 lett... Pedig nagyon szerettem az 1S-t.
(#14787) duronx:
Kb. 1,5 hete hordom azóta 10%-ot merült. Igaz nincs állandó BT kapcsolat és pulzust sem mér egyfolytában. Csak lépést számol meg alvásmonitorozik (+ ébreszt) Az 1S kb. 2,5-3 hónapot ment egy töltéssel, ez szerintem nem fog, max 1,5-2 hónapot. -
vadkörte
addikt
1S-t is levettem zuhanyozás előtt, igaz kerékpározásnál viseltem és melegben ott is tud folyni az emberről a víz rendesen.
Nem hiszem, hogy ez miatt vitte el a pusztulat. A 2-t sem hordom víz közelében.Egyelőre jól bírja és tetszik is. Bár a vastagabb kivitele miatt kicsit kényelmetlenebb, de hamar megszokható.
-
vadkörte
addikt
válasz
orso0355 #14761 üzenetére
A Mi1S-t általában - ha nem felejtettem el - ~hetente szoktam szinkronizálni. Kb. 2 hét adatait simán megőrizte. Utána nem volt garantált az adatvesztés. Kiváncsi vagyok, hogy az utód mennyire fog bevállni.
Van amiben a régi jobb volt. Pl. filigránabb volt, így kényelmesebb viselet volt. -
vadkörte
addikt
Ma dobták be a postára a november 09-én Gearbest-től rendelt MiBand2-met. Élső blikkre más mint a 3 pöttyös picuri volt. A szíja is komolyabb, a töltő sem ugyanolyan.
Gyorsan párosodott a telefonnal - Redmi Note4 - ami már töltötte is le a fw frissítést hozzá.
Remélem legalább annyira jóban leszünk, mint az előddel. -
vadkörte
addikt
Néhány héttel később próbáltam. Már nem is csatlakozott a tötlőhöz. Kipróbáltuk kollégám MiBand1S-ével, ugyanazt a töltőt és tökéletesen vette róla a delejt...
Mindegy. Elenedtem szerencsétlent. Azért sajnálom, kb. 1,5 évig kifogástalanul tette a dolgát. (végülis jobb, mintha egy FitBit döglött volna meg a kezemen ugyanígy) -
vadkörte
addikt
A MiBand 1S-em végleg megadta magát - már vagy két-három hónapja - nem reagál semmire. Sejtem, hogy mi nyírhatta ki. A gyári szíj tönkrement és az utángyárik valószínűleg beengedhették az izzadságot, vizet - nem, nem úsztam, fürödtem vele - a kontaktokhoz. Valószínűsítem, hogy rövidrezárt és megpusztult. Béke alkatrészeire...
Egy Gearbest-es akcióban vettem egy MiBand 2-t, talán még idén ideér. A ~4.000 Ft vs. ~8.000 Ft meggyőzött, hogy nem biztos, hogy annyira rossz a gearbest. Remélem a postán nem nyúlják le.
Ha megjött és összeismerkedülk, jelentkezek. Köszönöm a sok segítséget, amit Tőletek kaptam. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Srácok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A töltési és csatlakozási probléma "megoldódott". A MiBand 1S-em megdöglött...
Jövő hónapban csere lesz egy MiBand 2-re. A régi adatokat tudom (lehet) valahogy importálni, vagy azok elvesznek. -
vadkörte
addikt
Sziasztok!
Egy MiBand 1S problémájával fordulnék hozzátok. A karperec tegnap előttig - több, mint 1,5 éve - tökéletesen működött. Akkor este ránéztem, hogy mennyi ménkü van benne. 9%-ot jelzett. Ekkor még kapcsolódott a telefonhoz és szinkronizált is, reggel még ébresztett.
Amikor másnap feltettem töltőre, a LED-ek nem villantak ki. Nagy nehezen, kb. 6 óra hűtőben ücsörgés, kölcsön bölcső, és liluló fejjel való nyomás után sikerült elérnem, hogy elkezdett tölteni. A töltést egy 2A-es Xiaomi töltővel végeztem (Redmi Note 4) Igenám, de rendszeres időközönként "eldobta" a töltést, majd újrakezdte, reggelre sikerült is beleimádkozni a teljes töltést. Azóta se kép se hang. A telefonhoz nem kapcsolódik, nem érzékeli, hogy a közelben lenne. Elfelejtetni és újra hozzáadni nem tudom, csak homokórázik a telefon. A szokásos karmozdulatokra a LED-ek nem villannak fel.Kérdés:
WTF?Megdeglett???
-
vadkörte
addikt
Hali srácok!
Nem kifejezetten MiBand-es a kérdés, csak nem találok megfelelő topikot, úgyhogy OFF-ba is teszem.Szóval olyan eszközt keresek, amivel a mozgástevékenységem tudom "naplózni, monitorozni".
Igények:
Android 4.1 (Huawei Y300*), 4.2 kompatibilitás (Huawei G700).
Mérjen lépésszámot, elégetett kalóriát, alvásmonitorozásra nincs szükségem, ja és ha nem csak a saját keretprogramjába szinkronizálna, hanem tudna kommunikálni a Googe Fit-tel is annak örülnék.
Ha az eszköz 4.0-ás Bt-szal rendelkezik, gondolom nem fog kommunikálni az Y300-zal? (Bt 2.1)
Leginkább edzéshez, (konditerem) és kerékpározáshoz akarom használni, a futás nálam szóba sem jöhet, max túrázás.
A 30-50E-es kütyüket inkább hanyagolnám!*:
Szükség esetén tudok telepíteni rá 4.4-es custom ROM-ot, de nem voltam tőlük elragadtatva, a "gyári" alapú 4.1.1-el egész jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest