Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
emiki6 #10604 üzenetére
Szerintem a BT kapcsolat felépítése drasztikusan többet merít, mint a tényleges adatforgalom ekkora léptéknél. Magyarul 1 értesítés kiküldése a karperecre (főleg rezgetéssel, ami szvsz minimum 1 nagyságrenddel nagyobb fogyasztás, mint a BT adatkapcsolat) kb. annyira meríti, mint 1 szinkronizálás. Szóval hacsak nem napi 1 értesítésed érkezik, akkor jó eséllyel a szinkronizálás nem fog meglátszódni az üzem/készenléti időben
-
andrisbandi
őstag
válasz
emiki6 #10601 üzenetére
A Mifit tudja ezt.
Egyszer beállítod az ébersztést (3 darabot lehet), azt utána teló nélkül is tudja a pánt.Egyszer kell beéllítani az értesítéseket is. Bt kapcsolat esetén mindent jelez a pánt.
Csak akkor akar szinkronizálni a pánt, ha kézzel elindítod a telón a Mifitet. Ha nem szinkronozálsz, kevesebbet is kell tölteni a pántot. (Amúgy kb egy hét adatait őrzi a pánt, ha mégis szinkronizálnál.)
-
szpali
addikt
Nekem is hasonló volt kibontás után, reggeli és esti rezgéssel, értesítések nélkül.
Aztán frissítettem a magyarított appot az angol nyelvű play-es verzióra és láss csodát, átjönnek az értesítések is.
Most 12 nap után, szintén napi 2 ébresztéssel, 3 alkalmazás+a hívások jelzésével 74%-on van. -
gianone
őstag
Bizony, ez egy fórum, ahol nem árt olvasni is, nem csak írni.
Nem csak neki szólt. Viszont az volt a kérdés konkrétan a szövegösszefüggésben, hogy iOS-ban van-e lehetőség beállítani az alkalmazásokhoz színeket, vagy bármilyen feature, ahol szükség vagy lehetőség van a színekkel babrálni. Megkapta rá a kérdező és én is a választ. Ehhez semmiféle építő jelleggel nem kapcsolódik, hogy neked mi a véleményed ennek a hasznosságáról, amit ráadásul egy nappal ezelőtt már kifejtettél.
-
-
gianone
őstag
De megint nem a kérdésre válaszoltál. Mert nem arra voltam kíváncsi, pontosabban a kérdező, hogy neked van-e, vagy a véleményedre, hanem hogy elvben lehet-e. Magyarul, hogy van-e ilyen beállítás. Amúgy meg már tudattad is velünk nem oly régen az álláspontodat. De szerencsére megválaszolta más.
Akkor szerintem ezért is csinálták, és ezért is írják oda külön a fehérhez, hogy ios-ra van. Jobb akksi, semmi macera.
-
-
juuzer
addikt
+1
Nekem is addig rezeg x percenként, amíg fel nem kelek
Azt viszont nem tudom, hogy amikor ébreszt akkor egy ébresztésnél x alkalommal rezeg, vagy én ezt "ki tudom nyomni" azáltal, hogy elkezdem ütögetni a bandet? A Fitbitemnél pl megvan, hogy egy ébresztésnél hányszor rezeg és eddig a rezgést leállítani még nem tudtam
-
OgKush
senior tag
Jah, hat erre nem gondoltam
De praktikusabb lenne akkor egy opcio, hogy most megyek aludni. Nem utolag korigalni. Es mennyi ido a tanulasi ideje?
Jah meg most rezgett az elob es egymasutan vilant mind a 3 led keken. Ezek mit jeleznek? Hogy elveszti a kapcsolatot, vagy megtalalja vagy synkronizal vagy mit? -
1. senki sem fog hasznon nélkül kereskedni
2. a normális ára 20 dollár, ami megközelítőleg 6000 Ft
3. erre rájön a vám és az áfa edigitálnál, mert mivel cég, kereskedik, vám nélkül nem tudja behozni (jó, persze ő nyilván valamivel olcsóbban kapta, mert nagyobb tételben vásárolt, de nem fillérekért)
4. az edigitálnak kell fizetni az üzletek, raktárak bérleti díját, a garanciáztatások, szállítási költségek díját, az alkalmazottakat, weboldal fejlesztését (stb) és még egy csomó mindent.
5. ha utánaszámolsz, nem sok haszon marad belőle -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest