Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Adott két Miband, egyik a főnöké másik az enyém.
Az első működik, csak valamiért az alvást nem loggolja. Már az egész telefonos szoftver 83x végig lett pásztázva, hogy mi a baj, de nem megy. Vagy 1.4.113N_hu vagy 1.6.122_hu van fent a főnök telefonján.
Az enyém lemerült egy hónap nemhasználat után(?) (elszakadt a szíj, rendeltem újat, és ennyi idő kellett míg megérkezett), feltöltöttem 100%-ra, ezt ki is írta a telefon, láttam is villogni a 3 LEDet. Egy napig ment, most meg se kép se hang. Az 1.6.122 Mifit app nem látja. Ha töltőre rakom, akkor meg ugyan felvesz valamicske áramot (charger doctorral látom) de meg se mukkan, a LEDek nem villognak.
Tinydealen vettem mind a kettőt. Ott adnak rá garanciát? És ha igen, hogy? Valakinek volt már ilyen ügye?Mik lehetnek a problémák??
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest