Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Canon EOS DSLR topic
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Jaja, én is 9-11e között szoktam. Szerintem pontos, én szoktam olyat játszani, hogy elindítom az appot amikor sétálok, és nézem, ahogy számolja a lépéseket, és magamban számolom én is. A kijelzése nem mindig pontos, van hogy 1 eltérés van, de aztán korrigál és "szinkronba kerülünk"
-
kennyke
aktív tag
Szia,
Közel 3 hete használom, szerintem figyeli az alvás ciklust. 6.30-ra van beallitva, ma 6.07kor, tegnap 6.12kor keltett 3 rezgéssel. Viszont hiába kelek fel, 6.30kor így is rezeg még egyet.Nekem a sync jól működik a magyar verzióval, egyedül a hivasokat felejti el sokszor jelezni.
Most kipróbálom a linkelt moddolt appot. -
FeRkE
őstag
De minek kikapcsolni a Bluetooth-ot? Semmit nem fogyaszt kb, pont ez a jó benne. Nekem nincs ilyen kapcsolódási problémám. Korábban ezt a magyarított appot használtam, ezzel is jól ment, most meg ezt a tweakelt verziót használom, ezzel sincs gondom. Ez utóbbi frissíti a firmware-t is a kütyün.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest