Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok ! tavaly nem mertem felrakni még az openwrt-t az ax3600-ra de idén már irtátok hogy van gyári és sikerült is szépen felrani még májusban
ma nem tudom milyen felindulásbol gondoltam megkeresem azt a menüpontot ahol a theme-ek vannak és felrakom rá a már megszokott openwrt theme-t az openwrt2020 helyett és az eredménye ez lett
van esetleg ötlet hogyan hozzam vissza ?
-
én ugy derítettem ki hogy a qca az max 200mW , míg a másik kettő 1000mW-ot tud
nekem eddig a kinai fw-vel volt egy ax és egy n-es csatornám de most az ax-es csatorna nem tud ac-t csak ax-et
ebben még tudnátok segíteni ?
ha ax-re állítom olyan mintha visszafelé nem lenne kompatibilis csak ax-et ad
-
-
köszönöm ! közben ide eljutottam , nem volt luci ahogy ezt irta is telepítésnél, fel akartam rakni de nem ment az update , ping volt ssh-n a 8.8.8.8-ra de a nslookup nem ment , eddig kerestem hol tudom megadni a wan dns-t ssh-ból
de meglett , szoval van luci , most épp arra probálok rájönni hogy melyik rádio melyik mert hármat látok és azt hittem csak kettő van
-
sziasztok !
sikerült felraknom az openwrt és nem lett tégla
pingelni tudom a 192.168.1.1-et de ott a böngésző nem válaszol , ssh-n be tudok lépni de nem tudom elérni a webes interfészt böngészőből , hogyan tovább ? ha valaki megszánna nagyon hálás lennék
-
sziasztok! tavaly vettem ax3600-at és akkor még az volt hogy nincs jo openwrt rá , szoval a legjobban járok ha modosított fw-t rakom rá hogy legyen nagyobb adóteljesítményem és nem is üzengessen haza azota megy a 3.0.22-vel. de most észrevettem hogy már irjátok hogy van rá openwrt és az lenne a kérdés hogy ha én csak a wifit használom , akkor van értelme openwrt-t rakni rá vagy a gyárinak jobb a wifi kezelése ? a csak wifi azt jelenti hogy a fő routerem egy mikrotik , tehát semmi router funkciot nem használok az ax3600-on csak ap-ként megy , a dhcp sem ott van
-
válasz
trance89 #4724 üzenetére
biztos vagyok benne hogy a hiba nálam van csak nem tudom hol
pont ezeket csináltam amit irtál de már 20x
probálom gépelni , probálom másolni , probálom az billentyuzet oldalso számaival és a felső számokkal is gépelni
ez a szérial szamom : 29010/E0RV40039
és ezt adja ki rá : 41d5a7eca puttyban nem látom a jelszot , már arra gondoltam valami kodlap eltérés van és a lenyomott gombokra a putty mást kap de akkor a beillesztésnél nem lehetne gond , szoval nincs tippem
-
akkor csak a passwd parancs kellett volna ? tehát ha be tudnék lépni a puttya-l beirom hogy "passwd 12345" , nem kell semmi zárojel vagy valami ?
mondjuk nem tudok belépni sefelmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna
-
sziasztok! az összefoglalóban lévő leirás alapján végig csináltam a patchelt fw felrakást ax3600-ra és sikerült minden , ezer köszönet !
a webes felületen ki tudom választani az 1000mW-ot , szoval tökéletes
egy kérdésem maradt
a leirás utolso sora "Érdemes új SSH jelszót beállítani." ez ügyben nem szánna meg valaki és egy hasonló szájbarágós modoön nem írná le hogy hogyan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest