- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz
pamer69 #1850 üzenetére
Ha nem félsz egy kis mókolástól, Globalt vennék, jobban megbízom az eleve európai hálózati adapterben, mintha kínai-EU átalakítókkal kéne szórakoznom, amik ki tudja, mikor füstölnek el, gari feltételek is jobbak lehetnek, pláne ha magyar forgalmazótól veszed, viszont az EU verziónak sokkal gyengébb a wifi jelerőssége (amit egy fél-egyórás mókolással meg lehet csinálni, akkor "átáll" kínai régiósra a router, siemensfun csinált róla leírást, amely alapján én is írtam egyet, annyi, ha az enyémet használnád, hogy a legvégén ne felejtsd el az mtd erase crash majd reboot parancsot, azt elfelejtettem odaírni - ha pár hsz-t fellapozol, megtalálod mindkettőt).
-
anonym147
csendes tag
válasz
pamer69 #1835 üzenetére
Sziasztok,
ez engem is erdekelne, h ki hogy oldotta meg telekom eseten a netet.
en mar vagy 3 oraja kinlodok vele. beraktam a regi router helyere, mniden megy a belso halon, de a net gyakorlatilag mesebeli. egyszer volt, hol nem volt
van hogy megy percekig majd elmegy par percre es ujra visszajon es ismet elmegy....
van egy telekomos huawei router, ami gyakorlatilag csak az optikai kabelt alakitja at a ethernetre es minden az utana levo routeren van konfigolva.global verzios. 3.0.22-es fw van rajta
mas tapasztal ilyet?
vagy erdemes lenne inkabb feltennem a kinai fw-t?abbol ki melyik verziot ajanlana?
koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged