-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym147
csendes tag
koszi trance89!
Reset utan mutatja a csatlakozott eszkozoket, illetve akkor mar felraktam a rom-ot, amit javasoltal.
-
anonym147
csendes tag
Telekomos nettel hasznalja vki a global verziosat?
En egy telekomos Huawei router moge tettem, de vmiert szaggat a net rajtaTapasztalt vki ilyet?
koszi
-
anonym147
csendes tag
válasz
pamer69 #1835 üzenetére
Sziasztok,
ez engem is erdekelne, h ki hogy oldotta meg telekom eseten a netet.
en mar vagy 3 oraja kinlodok vele. beraktam a regi router helyere, mniden megy a belso halon, de a net gyakorlatilag mesebeli. egyszer volt, hol nem volt
van hogy megy percekig majd elmegy par percre es ujra visszajon es ismet elmegy....
van egy telekomos huawei router, ami gyakorlatilag csak az optikai kabelt alakitja at a ethernetre es minden az utana levo routeren van konfigolva.global verzios. 3.0.22-es fw van rajta
mas tapasztal ilyet?
vagy erdemes lenne inkabb feltennem a kinai fw-t?abbol ki melyik verziot ajanlana?
koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest