-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #4205 üzenetére
Nem kell, viszont ez ettől még egy megoldandó probléma....
trance89: Köszönöm, de nem tudom, meddig kellene visszamennem, asszem a keresőben megpróbálom visszanézni, hátha utaltam rá, mi volt fent. Az egész biztos, hogy utána feltettem a globalt, lett angol nyelv, de semmi más nem változott, tehát időközben történhetett valami...
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #2278 üzenetére
Nylván ha sima AC-s modem van benne, a 200 mbit is egy jó érték lesz, és amúgyse iszem, hogy a 200 helyett a 400 bármilyen érdemi javulást hozna, felesleges ezen rugózni.
Próbáltam telekon 5G-t 350Mbit sebességgel, meg volt digis simem, ami kemény 13Mbit-en pörgött, nem volt akkora különbség, hogy attól bárkinek baja lett volna, nyiván érzékelhető, de a mindennapokban ezek annyra nem jelentősek, hogy ennyit kelljen vele foglalkozni.
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #1373 üzenetére
Én már a sokadik HGW-en vagyok túl, a cisco EP3925-től kezdve a Technicolor TC7200-asokg, most Sagemcom 3890 van, tejesen rendben van mind, na jó a tecnicolorok 5 másodpercenként ping hibával mentek, így volt, amit egy órán belül cseréltek ugyanarra, majd a cserét másnap vissza egy ciscora, de tizenév alatt nem igazán volt szoftveres gond érezhető, bridge módban csak annyi a baj a jelenlegivel, hogy áramszünet után elfelejti a bridge-et.
-
Norby-007
tag
válasz
Dluinet #1023 üzenetére
Igazából azt nem tudom, hogy az ax3600 lesz a földszinten és az ax1800 az emeleten a háztól kB 10 méterre a routerttől kB 15 méterre elég erős lesz a 2.4-es wifi jele. Tartok tőle nem, mert 3 fal is van közte. Ezért gondoltam mielőtt meshbe kötöm a két meglevőt veszek még egy ax6-ot és elhelyezem a kérdéses hely közelében az épületben. Csak annyi lenne, hogy elég lesz-e vajon az ax3600 és ha nem, akkor ez ax6-os is hozza a kötelezőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest