- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #4205 üzenetére
Nem kell, viszont ez ettől még egy megoldandó probléma....
trance89: Köszönöm, de nem tudom, meddig kellene visszamennem, asszem a keresőben megpróbálom visszanézni, hátha utaltam rá, mi volt fent. Az egész biztos, hogy utána feltettem a globalt, lett angol nyelv, de semmi más nem változott, tehát időközben történhetett valami...
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #2278 üzenetére
Nylván ha sima AC-s modem van benne, a 200 mbit is egy jó érték lesz, és amúgyse iszem, hogy a 200 helyett a 400 bármilyen érdemi javulást hozna, felesleges ezen rugózni.
Próbáltam telekon 5G-t 350Mbit sebességgel, meg volt digis simem, ami kemény 13Mbit-en pörgött, nem volt akkora különbség, hogy attól bárkinek baja lett volna, nyiván érzékelhető, de a mindennapokban ezek annyra nem jelentősek, hogy ennyit kelljen vele foglalkozni.
-
Rick4
félisten
válasz
Dluinet #1373 üzenetére
Én már a sokadik HGW-en vagyok túl, a cisco EP3925-től kezdve a Technicolor TC7200-asokg, most Sagemcom 3890 van, tejesen rendben van mind, na jó a tecnicolorok 5 másodpercenként ping hibával mentek, így volt, amit egy órán belül cseréltek ugyanarra, majd a cserét másnap vissza egy ciscora, de tizenév alatt nem igazán volt szoftveres gond érezhető, bridge módban csak annyi a baj a jelenlegivel, hogy áramszünet után elfelejti a bridge-et.
-
Norby-007
tag
válasz
Dluinet #1023 üzenetére
Igazából azt nem tudom, hogy az ax3600 lesz a földszinten és az ax1800 az emeleten a háztól kB 10 méterre a routerttől kB 15 méterre elég erős lesz a 2.4-es wifi jele. Tartok tőle nem, mert 3 fal is van közte. Ezért gondoltam mielőtt meshbe kötöm a két meglevőt veszek még egy ax6-ot és elhelyezem a kérdéses hely közelében az épületben. Csak annyi lenne, hogy elég lesz-e vajon az ax3600 és ha nem, akkor ez ax6-os is hozza a kötelezőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest