Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

applause aktív tag kínai ax6000-t mennyiért lehetne elpasszolni. 
- 

applause aktív tag Azt szeretném megkérdezni, melyik progival lehet lekérdezni, hány mW-al sugároz az eszköz. 
- 

applause aktív tag Azt hol lehet látni, hogy milyen verzios firmware van a routeren kínai vagy stb. 
- 

applause aktív tag Mivel az ax6000-nek nincs még foruma, bejelentem, hogy ilyen eszköz tulajdonosa lettem tegnap. Igen gyorsan megjött Kínából. 03.19-én rendeltem és 03. 31-én megérkezett. A Banggood-tól rendeltem Banggood expresz szállítással. Minden plusz kölség nélkül kézbesítették Kína, Prága, Budapest, Szeged, Hódmező útvonalon. Kicsit macerás a beüzemelése, délutánom ráment, de most már szuper. 
- 

applause aktív tag Hogy francba kell alapra állítani a routert, nem tudom megnyitni a beállításokat. A reset gombra nem felejt el mindent, 
- 

applause aktív tag Látom nagy az érdeklődés, a konkrét probléma - nyomtatóm WiFi-s 2.4Ghz működik, azonban ha nyomtatni akarok akkor a küldő gépnek is 2.4Ghz kell lennie. Másképpen nem látja a nyomtatót. Sok gubanc volt abból, hogy figyelmetlenség miatt 5Ghz.ről nem váltottam 2.4 Ghz-re. Ezért érdekelne. 
- 

applause aktív tag Ez a router képes egyszerre két sávon (2,4 és 5Gh) is sugározni? 
- 

applause aktív tag Ma rendeltem egy ax6000-t a Banggood-ról. Általában hány nap alatt érkezik meg. Tudja-e valaki. Amit írnak, hogy 10-15 munkanap, az szerintem nem valós. 
- 

applause aktív tag Helló! Hol lehet beszerezni legkönnyebben és rövid idő alatt a XIAOMI AIOT ROUTER AX6000 tipust. Lehetőleg itthon. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89
 trance89