Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Oksa, köszi a választ. Használtam már OpenWRT-t, Agustin Lorenzos jött be eddig a legjobban, bár sokan szidják a de a sebesség ott volt a legnormálisabb. De 1 ideje visszatértem MiWifi gyári kínai romra RumiWiFi-vel, semmi bajom vele. MiWiFi stabil verzió 1.1.21 van fenn, tökéletes.
-
dchard
veterán
-
St0k1
csendes tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Akkor a megoldás egy plusz kábel behúzás, ami az AX WAN portjába van kötve, abból pedig mehet a switch abból pedig minden más.
Nekem ez azért is fontos, mert a HGW-ben nem sikerült beállítani a kamera rendszer távoli elérést, az AX-ben ez gyerekjáték volt.
Azóta azt sem tudom, hogy van router. (A Telekom eszközön wifi kikapcsolva, mert az volt a tapasztalat hogy nem bírta a sok eszköz kapcsolódást, a Tv viszont rejtélyes módon csak abból megy!?)
Igaz nem iptv-s firmware van csak moddolt!
Ez a harmadik router amit próbáltam, Zyxel, Asus után érkezett, nem túl nagy lelkesedéssel de egy próbát megér gondoltam. És bejött! -
tlala
addikt
válasz
Toninho13
üzenetére
Hónapokig vergődtem ezzel a régi, vacak firmware-rel az IPTV miatt (meg vásároltam drága, spéci switcheket), de megmaradtak a rejtélyes fagyások, internet hibák, lassú csatonaváltás, stb.
Aztán feladtam, kihúztam egy második kábelt, és a TV így a Telekom eszközből megy, az AX meg a legfrissebb moddolt firmware-rel, így minden tökéletesen akadásmentes és gyors. -
St0k1
csendes tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Szia. Nálunk úgy oldottam meg, hogy a Telekomos eszközről mennek a tvk, és az AX, mivel a tv csak így működik! Minden más, switch nas stb pedig az AX-ből Ez ppoe kapcsolattal megy a szolgáltató eszközének bejelentkezését használva.
Lehet hogy kicsit kusza a leírás, de azért érthető!?
Üdv -
trance89
Topikgazda
válasz
Toninho13
üzenetére
Ha a patchelt "txpwr" végződésű fw van fent akkor talán sehogy (mivel az nem veszi figyelmbe milyen régió van a bdata-ban, alapból 30mW-al szór), tedd fel az SSH exploit-os 1.0.17 fw-t és kiadod SSH-n a következő parancsot amit az összfoglalóban is megtalálsz:
Wifi adóteljesítmény ellenőrzése SSH kapcsolaton keresztül: [link]
Az 1.1.19 a legfrissebb, a kínai fw verziók alapból kínai nyelven jelennek a webes felületen, a global pedig angolul
Mi home is elvileg jó Mi wifi helyett de majd valaki megerősíti aki használja is, én nem használok appot, teljesen felesleges + szemét
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

trance89