- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Petyamester #2057 üzenetére
Azt hogy csináltad és mikor?
Én nem látom készleten csak cn raktárból. -
syler123
veterán
válasz
Lackooo84 #1882 üzenetére
Nem azért kell a Cat6, hanem azok picit feszesebbek, nem mozog annyira, mint a cat5e. Még holnap annyit megpróbálok, hogy van itthon egy cat5e 50m-es, abból szoktam szerelni, az egyik felén még megvan a gyári csati, a másik felére meg teszek, hátha a gyári csati megfelel a Ps5-nek... Olyan mintha túl nagy lenne ethernet csati a PS5-ön, mozog benne elég könnyen a szerelt rj45 csati...
Több 100 kábelt szereltem már, sosem jártam még így, mint a ps-el, hogyha megmozgatom magát az rj45-öt, megszakad a kapcsolat (idővel magától is(a hőtől?)), tesztelve a kábel jó, korábbi ps-el is ment, csak lecseréltem a gari miatt. Cat6 kábellel jónak tűnt, de az csak 2m-es volt itthon, az nem ér el a ps-hez. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Ez sem kimondottan Xiaomi ax3600-as kérdés lesz, de majd meglátjuk. Egy Xiaomi miwifi routerem van, de a netem nem nagy eresztés 50mbit/sec. Ha lecserélem a routert egy ax3600-ra, akkor csökkenhet a wifi késleltetés? Leginkább a ps5 miatt kérdezem, az tud wifi6-ot is. Esetleg alacsonyabb ping? Ads netnél számít, hogy a ppoe bejelentkezést a gyári routermodem végzi, vagy mondjuk a vásárolt Xiaomi? Jelenleg a xiaomi miwifi-re állítottam.
-
syler123
veterán
Egyik 17eFt, a másik 28, azért nem 1 áron van
De a 28 még beleférhet nekem, nem mintha mostanában ki tudnám használni. Sok mindenre nem lesz szükségem, fix ip bizonyos eszközöknek. Wifi6 egyelőre a ps5 és a telefon miatt lesz jó, a netem nem nagy eresztés, 50mbit/sec, de elvileg szerelgetik az optikát, nem tudom mikor lesz belőle bármi is. -
syler123
veterán
Sziasztok!
Ti mekkora esélyt láttok arra, hogy lesz az ax3600-ra openwrt? Agyalok, hogy ax1800-at vagy ax3600-at vegyek, de még nem tudom. Ha lett volna az ax3600-ra openwrt, akkor biztosan azt vettem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- Revolut
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 4
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest