- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
válasz
dethroner #960 üzenetére
Nálam (családi ház) 424 FW-rel, 2 emelettel a router alatt már igencsak harmatos a jel telefonról. Ugyanott van egy repeater-em, ha ahhoz csatlakozok (a repeater meg a xiaomi routerhez) akkor már jó a netsebességem.
AP-ként használom (angolra fordításnál Wired relay mode).
Ami nálam nagy bug a 424-ben, hogy nem tudok a xiaomi routernek beállítani static ip-t! Az előtte lévő Huawei ONT-ban MAC alapján beállítottam, de a kínai csodánk sz*rik ráSzóval minden újraindításnál más IP-t "szerez", amit annyira nem csipázok...
Illetve azt jelzi a router a webes felületen, hogy hány db. eszköz csatlakozott a 2.4 és 5GHz hálózatához, de megnézni már nem lehet, hogy mik! Mobil app-ból meg lehet nézni, de elég macerás... :/
Kicsit csalódott vagyok, ilyen apróságokat nem hiszem hogy nem tudtak implementálni a kiadás óta eltelt fél év alatt... -
KRISSTUS
aktív tag
válasz
dethroner #960 üzenetére
Én is TP-ről (1043ND) váltottam, ezért én erről a készülékről jelszint és sebesség szempontjából csak jót tudok mondani.
Az fw-kel kapcsolatban én úgy gondolom, hogy a 0.67 az a Kínai verzió legújabb változata, a .227/.424 az a más környezetbe (régió) szánt készülékeké.
BigBear
Hát akkor abban van vas bőven.
A "Wi-Fi 5 kompatibilitási mód" be van kapcsolva a Routeren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest