Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
trance89 #6469 üzenetére
Broadcom témában két szakdolgozatot is írtam. Igaz xDSL fronton, de közelről láthattam, hogyan csesznek ki tudatosan az open source közösséggel. Szóval nem a szívem csücske, azt elhiheted
Éppen ezért nagy ívben elkerülöm, nálam is QCA és Intel rádiók vannak, azokkal nincs gond. Bár az Intel AX211-et a Xiaomi 11 Lite 5G NE-m lekörözi Iperf3 alatt, ami azért nem teljesen nyugtat meg.
Ha valakit érdekel, van egy gyanús patch tegnapról a kernel listán, amire felhívtam Robi figyelmét, amitől elvileg megjavul a nem működő TX beamforming. Ez komoly javulással kecsegtet. Hamarosan lesz backport az érintett és az összes többi kimaradt patch kapcsán is, érdemes figyelgetni az Openwrt master git-et
Nyilván nagy mennyiségű driver kód beemelésekor fokozottan megtörténhet a javulás mellett az is, hogy valmai szar lesz, ezért aki nem akar tesztelgetni az ne frissítsen rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest