Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A meglévő fióomhoz van egy meglévő router, augusztus óta elégedetten használtam, most elköltöztem, és ennek megfelelően átneveztem, majd tegnap este szerettem volna kapcsolódni hozzá a miwifi alkalmazással. Nem ment, azóta se megy, a te féléd se megy. Visszaállítv az előző nevet szintén nem történik semmi. Ennek mit ártsak? kiléptem, beléptem, letöröltem, újratelepítettem, de semmi. Nem mintha kellene, mert egyszer beállítom, és nincs mit csinálni rajta, de ha már van, csak jó lenne, ha működne.
-
Bandi67
csendes tag
Szia!
Közben valahogy mégis sikerült az angol verziónak bejönnie (nem tudom hogy)
Így már lett fiókom. Holnap érkezik az AX3600 és végre beüzemelhetem.
Még egy kérdés:
Korábban ezt írtátok: "Telekomos eszközben bekapcsolod a PPOE PASSTROUGH módot (internet beállításokban)"Hogyan férek hozzá a Telekomos eszközhöz, hogy a passtrough-t be tudjam állítani rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest