-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A meglévő fióomhoz van egy meglévő router, augusztus óta elégedetten használtam, most elköltöztem, és ennek megfelelően átneveztem, majd tegnap este szerettem volna kapcsolódni hozzá a miwifi alkalmazással. Nem ment, azóta se megy, a te féléd se megy. Visszaállítv az előző nevet szintén nem történik semmi. Ennek mit ártsak? kiléptem, beléptem, letöröltem, újratelepítettem, de semmi. Nem mintha kellene, mert egyszer beállítom, és nincs mit csinálni rajta, de ha már van, csak jó lenne, ha működne.
-
Bandi67
csendes tag
Szia!
Közben valahogy mégis sikerült az angol verziónak bejönnie (nem tudom hogy)
Így már lett fiókom. Holnap érkezik az AX3600 és végre beüzemelhetem.
Még egy kérdés:
Korábban ezt írtátok: "Telekomos eszközben bekapcsolod a PPOE PASSTROUGH módot (internet beállításokban)"Hogyan férek hozzá a Telekomos eszközhöz, hogy a passtrough-t be tudjam állítani rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest