Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Nos, nekem meg a wifi jelerősséget sem lehet állítani, mindig maxon megy - ha telepítés után a 2,4GHz-et kezdem állítani akkor az jó marad, és az 5GHz-et nem lehet, ha az 5GHz-et állítom, a 2,4-et nem lehet. Többször újraraktam, mindig ez az eredmény. Visszatettem a jan 14.-i Robimarkot (az uccso 1 particiós) firmet, ezzel minden baba, úgyhogy a hivatalosba csúszott valami gixer. Egyelőre ment vissza a MI-R3G..
A wifi csak úgy hajlandó kisebb teljesítménnyel üzemelni, ha kézzel szerkesztem az etc/config/wireless részt (option txpower '23' pl.), újraindítás után már a beállított teljestménnyel megy. De ha bármit állítok a wifin, akkor törli a beállítást, ez látszik is (uci del txpower)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest