- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy használja valaki a routert wake on lanra? Nekem ez az egyik legfontosabb funkció amire szükségem van. Ha igen akkor rendesen működik interneten keresztül is ddns címről is? Ennek a feltétele lenne az amit már egyszer kérdeztem, hogy tud e permanens módon IP címet MAC címmel össze kötni? Akkor erre igen választ kaptam, viszont valaki mint ha azt írta volna, hogy 24 óránál tovább nem tud fix ip-t osztani, így kicsit elbizonytalanodtam. Plusz a szerverem miatt szükségem lenne DMZ-re is. Ezt tudja a router? Nagyon szemezek két ilyen routerrel. Szintenként lenne egy (mes hálózat, a kettő kábellel összekötve) , de ha a fentiek nem működnek akkor nekem felesleges megvennem. Apropó érdemes egyszerre kettőt venni EU priority line szállítással? Vám szempontjából lehet belőle gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest