- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ennyi pénzért nem venném az említett kettőt. Egyiket a zárt rendszere miatt, másikat meg mert. Annál fotóban van bőségesen kompromisszum + elavult zoomkamerák. Később az üzemidő is problémás lehet és az optimalizáltság sem az erősségük, nyáron pedig valszeg fel fognak sülni úgy, hogy keményen vissza fogják fogni a teljesítményt. Szóval ja, inkább Xiaomi.. ha lehetne, de ennyi pénzért Mate50Pro-t vettem (1300 euro)
-
Graphics
Jómunkásember
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Ford topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest