Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
kellareg
üzenetére
Az üzleti vásárlásnál, ugye nem gondolhattam meg magam. Ott csak hiba esetén cserélték volna, 3-napon belül.
Itt 14 napom lesz, szanaszét nyúzni, fej-fej mellett a Mi 10T Pro-val.
Egyből, biztos nem sikerül kihozni belőle a maxot.
Megkapom, kibontom, feltelepül, frissít és csinálok egy képet.
Első kép a lakótelepről készül, BP panoráma kilátással.
Ha ez megfelelő számomra, egymás mellé rakva az automata RAW kép a Mi10 T Pro Gcam-os RAW képem mellett, akkor marad.
Ha nem tetszik, kap még egy esélyt, de akkor már fanyar szájízzel.
Ez automata.
Persze tudom, hogy maradni fog.
Semmi nem érdekel engem az egész telefonból, csak a fotótechnika és nem social média minőségben.
Megyek majd az Ázsiához, a pontos szöget is próbálom majd belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Megyek majd az Ázsiához, a pontos szöget is próbálom majd belőni.