Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Donki Hóte #133 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy az írásom kimondottan kínai alapú, xiaomi.eu ROM-okra vonatkozik. De, azt is hozzá kell tennem, hogy az elmúlt években a családi és baráti körben is Xiaomi-kat javasoltam, és mivel ők mind a standard, hivatalos global ROM-mal használják, amivel a telefont vették, látom, hogy azok is tudják a felsoroltak jelentős részét.
A Samsung előnye, amiért váltottam, az a végre jó hardveren túl, a hosszú termék támogatás és hogy néhány nekem fontos dolog (hívás rögzítés, ehhez elég volt egy CSC csere, illetve automatizálható repülőmód, amit tud a gyári rutin) bootloader nyitás és ROM csere nélkül is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged