Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Na végül találtam, a Teréz körúti kékhalban 23 bruttó a 256-os DeltaChrome. Annyit szvsz bőven megér.
-
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Én ezt írtam anno
Hi!
Deltachromeot lehet még kapni valahol?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #54 üzenetére
Hát ez az, múlt hónapban még fent volt, most sehol.
-
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #52 üzenetére
Én is ott kerestem, de nem találtam.
-
Cathulhu
addikt
De a kérdés még mindig: lehet-e még valahol deltát kapni?
-
Cathulhu
addikt
Na, akkor ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy nálam 3GHz Prescott, a delta ~10500 pontot hozott 3DMark2001SE-ben, 2003-ban viszont kb annyit, amennyi ott van, a Rome-mal semmi baj sincs, egyáltalán nem bugos, és nem szaggat 1280x1024 minden maxon, a Doom3 szintén hibamentes, az Xpand Rallyt nem próbáltam, az lehet hogy bugzik, de ha jól megnézzük a képet, a Volari nem igazán rajzol ki mindent, így viszont könnyű sebességet nyerni. Na ezért mondtam, hogy hazug
-
Cathulhu
addikt
Bővebben: link
Erre gondolsz? Ezt nem nevezném ''tesztnek''. Ugyanis kissé elfogult az XGI felé, és összevissza hazudik
Ha nem erre gondoltál, akkor viszont engem is érdekelne az a ''csodadriver''. -
Cathulhu
addikt
Hi!
Deltachromeot lehet még kapni valahol?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest