Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Na végül találtam, a Teréz körúti kékhalban 23 bruttó a 256-os DeltaChrome. Annyit szvsz bőven megér.
-
BITBOYS
addikt
Ez sajna igaz!
-
BITBOYS
addikt
no comment
-
fLeSs
nagyúr
Sztem bolond, aki Volari Duót vesz. Röviden és tömören a véleményem, idézem a cikkből magamat.
Az XGI az elmúlt fél évet drivercsiszolással töltötte, azonban ez még mindig láthatóan kevés az üdvösséghez. Az új driver által az egyes játékokban elért sokszoros teljesítménynövekedés tényleg üdvözölendő, azonban lássuk be, ez még mindig csak arra elég, hogy a Volari Duo V8 Ultra egy középkategóriás kártyával legyen pariban. Mit is kapunk tehát a pénzünkért, ha veszünk egy 120 000 forintos Volari Duo V8 Ultrát? Egy 2 x 4 x 2-es felépítésű, alsó-középkategóriás kártyához méltó órajeleken járó, 2 x 128 bites memóriainterfésszel ellátott, az élsimítást és gyakorlatilag az anizotropikus szűrést sem ismerő, süvítő hangú ventilátorral felszerelt videokártyát, amellyel ha akarunk, sem tudunk bármelyik játékkal játszani, hiszen a driverek kiforratlanságának köszönhetően rengeteg játék vagy el sem indul, vagy nagyon lassú. Véleményünk szerint a Volari Duo V8 Ultra csak abban az esetben lenne versenyképes termék, ha az árának fazonra szabása mellett olyan meghajtóprogramokat adna ki az XGI, amellyel a kártya legalább minden játékot képes lenne elindítani és megfelelő sebességgel futtatni.
A sima Volari V8 áráról nincsenek információink, azonban egyelőre ez a kártya sem a sebességével fogja a vásárlók szívét megdobogtatni. Ha pedig azzal nem, akkor mivel?
Volari Duo V8 Ultra: ami tetszett:
1-2 játékban egészen gyors tud lenni még a konkurensekhez képest is
VIVO-támogatás
Volari Duo V8 Ultra: ami nem tetszett:
a játékok többségében nagyon lassú
gyenge 3D-s képminőség
rengeteg probléma a driverekkel
hangos hűtőventilátor
két tápcsatlakozó kell neki (400 wattos táp)
nagyon nehéz a kártya
drága (bruttó kisker ~120 000 Ft)
Volari Duo V8 Ultra értékelés: nagyon nem ajánlott -
BITBOYS
addikt
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Jaja! Bluefish! Van hozzá uj driver! Kiváncsi lennék mennyit erösödött!
-
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Én ezt írtam anno
Hi!
Deltachromeot lehet még kapni valahol?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Videokártya Club3D XGI Volari Duo V8 Ultra 256MB VIVO 350/400 29,992 Ft,- 37,490 Ft,-
Rossz lenne a szemem?Ennyire?
-
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #54 üzenetére
Hát ez az, múlt hónapban még fent volt, most sehol.
-
Keitaro
addikt
válasz
-=V3rthil=- #54 üzenetére
Én nem látom a listában
-
Cathulhu
addikt
válasz
-=V3rthil=- #52 üzenetére
Én is ott kerestem, de nem találtam.
-
-=V3rthil=-
őstag
Bővebben: link
elvileg itt is van. Vagy tévedek?
-
Raymond
titán
Nem eppen Mo, de van raktaron:
Bővebben: link -
Cathulhu
addikt
De a kérdés még mindig: lehet-e még valahol deltát kapni?
-
Cathulhu
addikt
Na, akkor ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy nálam 3GHz Prescott, a delta ~10500 pontot hozott 3DMark2001SE-ben, 2003-ban viszont kb annyit, amennyi ott van, a Rome-mal semmi baj sincs, egyáltalán nem bugos, és nem szaggat 1280x1024 minden maxon, a Doom3 szintén hibamentes, az Xpand Rallyt nem próbáltam, az lehet hogy bugzik, de ha jól megnézzük a képet, a Volari nem igazán rajzol ki mindent, így viszont könnyű sebességet nyerni. Na ezért mondtam, hogy hazug
-
Ger|||
aktív tag
na igen. Ez az a cikk. Egyrészt. De volt másik is, hasonló véleménnyel, már nemtom hol.
-
Cathulhu
addikt
Bővebben: link
Erre gondolsz? Ezt nem nevezném ''tesztnek''. Ugyanis kissé elfogult az XGI felé, és összevissza hazudik
Ha nem erre gondoltál, akkor viszont engem is érdekelne az a ''csodadriver''. -
Ger|||
aktív tag
nem találom, de egy volaris topikba asszem beírtam a linket. Nézzétek meg ott.
-
Ger|||
aktív tag
kétlem, hogy lementettem, de megnézem.
-
Ger|||
aktív tag
Nem tudok kultúráltan társalogni, ezért kérek mindenkit hogy kellő türelemmel próbálja elviselni kisded megnyilatkozásaimat. Köszönöm,
Sokszorbannolt GerI
//A műsorvezetőt anaqer ruházta -
Ger|||
aktív tag
s3mat meg aztán végképp ne vegyél, ugyanis kb 1 hónapja kijött a volarihoz valamiféle csodadrájver, amivel elindul az összes fontosabb játék, pl d3, farcry, és a többi is. Az s3 egy kacat, halálra van ítélva. A volari viszont rulz lett.
-
Cathulhu
addikt
Hi!
Deltachromeot lehet még kapni valahol?
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
semmikép ne vegyél ilyen szar kártyát játékok alatt na
gyon szar és több jatek el se indul rajta -
Ger|
aktív tag
nem szokásom.
-
Ger|
aktív tag
engedek, mert az okos enged. Legyen 60 kbyte :EVIL
-
Ger|
aktív tag
ki tudja. Talán találsz a kuka mellett egy V8 duót, és perpillanat ott figyel a gépeden a driver, felteszed, azannyát, 12k pont 3dmarkba hűderulez, oszt motogp2zni akarnál és kékhalál
Disszonancia rulez
-
Ger|
aktív tag
télleg? Nem látom bennt a forráskódot
-
BITBOYS
addikt
8 mega az 1.05-ös!!Míg utánna néztem a neten,letöltöttem! minek?
-
_Volkovy_
nagyúr
Ha valaki feltétlen dual chipes VGA-t akar,vegyen Voodoo5-öst,szarráalázza a V8 duót.
Lassan 5 éves vga,és Doom3-azni lehet rajta,any questions?
5 év múlva a v8 duóval mit lehet csinálni?Nézegetni.. -
BITBOYS
addikt
Hát igen!Komoly vasnak tűnik!De lehet nem csak driver,hanem kapcsolási gondjai is vannak! Lehet az Ati tudná rá a választ
!!
-
Ger|
aktív tag
A voodoo5 driverei kb 50 megák voltak. Lefordítatlanul.
Az XGI-nek szerintem olyan jó 30 kbyte lehet nem számítva a képeket meg a súgóállományokat. -
aDM|RaL^
őstag
mondjkuk nekem valahogy teccenek ezek a kártyák... alig van valakinek
olyan különlegesek... főleg ez a v8.
-
BITBOYS
addikt
Úgy voltam vele,hogy ha jól szerepel a tesztekben lecserélem az 5900xt met erre!Háát...!szerencse,hogy nem siettem el! Thx!
-
ftc
nagyúr
Igen a driver gyártás a mai kicsiknek a legnagyobb gondjuk
-
faster
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
Azért fura,hogy egy ''efféle'' komoly videokártyára,nem tudnak ''megfelelő szoftvert'' írni!Adatlapja szerint ''gazdaságos 6800as''
-
faster
nagyúr
Én annyit tudok róla, hogy Shader 3-mat akarnak belepakolni. Nem tudom, mi van még a tarsolyukban, de ha esetleg egy normális teljesítményű shader ALU-t, AA-t, a legtöbb játékkal működő drivert összehoznak, már az nagy szó lesz. És akkor kábé ott fognak tartani, mint 2 éve az ATI az R300-zal.
[Szerkesztve] -
Ger|
aktív tag
Elsőre?
Az XGI kártyák rövid fejlődése:
SiS 5595 -> ez vásziszt? ELindulsz, vindóz -e?
SiS 6326 -> fentebb említve. Mi az a textúra?
Xabre sorozat -> jééé! Rájöttünk hogy létezik opengl. Még ilyet? Inkább ne.
XGI Volari v8 duo. Jé, hasít a vas. Brutális, duplaprocesszorok. Te. Hogy kell kiírni c++-be hogy hello world? -
BITBOYS
addikt
Ez a kártya már nem,de az új vgak már jobbak lesznek!!Ezt olvasni a neten!Azért írtam,hogy ÍGY elsőre
,és kihagyom!
-
BITBOYS
addikt
Én régen,szívtam az nvidiával,utánna az atival és most jönne ez!Inkáb kihagyom!De komoly kis karesz,így elsőre a XGI-től!!Szerintem ezek,most odavágnak ati-nak és nvidianak
Állítólag pénzük az van!!
-
Ger|
aktív tag
pontosan erre za elhatározásra jutottunk. Egy jó driver és király lehet a kártyából. De mikor jön vajon el az a driver? Holnap? Soha?
Nekem volt egy SiS6326om. AGP-s. agp inicializáláskor kékhalál, vagy villogás. Újra elindítás - jéééé, megy a game, kb fele annyi sebességen, mint a voodoo1-en.
Pedig az pci-s és 4 megás volt. A sis meg 8-as.
A helyzet lényegébe nem sokat változott. A kékhalál és fagyás megmaradt, de legalább a sebesség valamivel nőtt. -
GigabyteFan
aktív tag
én anno nagy hittel bevállaltam egy Xabre 400 ast...
hiába volt jó a teljesítménye a tesztekben ... és jó az ára de:
-a játékok sokkal lassabbak voltak
-néhol hiányoztak részletek a grafikából vagy csak térhálóvolt
-sok - sok szívás
ha meg akarod magad kímélni akkor csak nV vagy Ati -
BITBOYS
addikt
Az XGI naggyon komolyan néz ki!!!!Felépítésből-5* ös!szerintem!
-
BITBOYS
addikt
''KÉKHAL'' Én ott láttam ma ennyiért! A deltachrome S8 is ennyi!256DDR, 8 pip,128bit!
-
BOOSTER
aktív tag
Műszakilag nem rosszak de a driverekkel meggyűlhet a bajod...Itt fagy ott fagy ez nem megy az nem megy stb....
-
Jenci
csendes tag
hol kerül ennyibe??
van esetleg kisebb deltachrome is?
ja és alsókategóriában azért nem annyira rossz! [l]http://www.ocworkbench.com/2004/chaintech/volari3/chaintechv3_p1.htm[l] -
Ger|
aktív tag
szerintem jó kis cucc lesz ez, ha már belejönnek a driverírásba
-
BITBOYS
addikt
Érdemes ennyiért megvenni?
-
Johnny
senior tag
Második:''ennyire sz@r''.
-
BITBOYS
addikt
Ez most vicc vagy ennyire szar a kártya? S3 DELTA 256 DDR pedig ugyanennyiért!! Megérnek egyáltalán ennyit??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest