- Projektor topic
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
tiborg303
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki rutinos szaki segiteni,hogy mi a teendo abban az esetben,ha a tapom
hutese egy ideje csak full fordulaton hajlando uzemelni? (XFX 750W Pro Series (P1-750S-NLB9) )
arra gyanakodtam,hogy csak lekoszosodott a belseje,de egy kiados takaritas utan is hasonloan viselkedett.
a forgalmazo bolt 2 ev garit vallalt ra,amibol pont kifutottam amikor kezdodott a jelenseg.
elinditottam a gyartonal az RMA procedurat,aki szimplan visszarugta a pottyost hozzam,hogy beszeljek a bolttal ahelyett,hogy draga postaztatassal kikuldjem nekik.(naluk 5 ev szerepel a tap garanciara)Mit tudnatok tanacsolni?ezek a tunetek mekkora problemat takarhatnak,es a kulfoldi postaztatas helyett lehetseges,hogy itthon olcsobban kijonnek a szervizeltetesevel,vagy igenis kuldjem vissza a gyartohoz,es keritsek valami cseretapot arra az ~1 honapra amig odavan?
koszi a segitseget elore is
Aktív témák
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest