Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andrew31

    senior tag

    válasz Pszihonaranc #1733 üzenetére

    Sziasztok!

    Ezt nem kötelező végigolvasni. :D

    Volt nekem is a mai napig Xears fülhallgatóm (Amazing A330M), de ma beadta a kulcsot a baloldali.
    Volt régről még egy nekem, annak anno megtört a vezetéke, aztán leveleztünk az emberrel és addig-addig, hogy valami kisebb összegért küldött egy teljesen újat, annak is megtört a vezetéke, de már az elődje miatt tudtam (már minden mindegy alapon szétcsavartam), hogy kell szétszedni), így máig volt fülesem, állandó vezeték cserével (ebayről rendelgettem Samsung headsetet). Nemrég tönkrement a bal oldali meghajtó (sajnos a bal fülem másabb lehet, a baloldalit így nem tudom recsegés nélkül betenni-használni. :s ),de a régiből lehetett donort csinálni, bár abból is csak a jobboldali volt már meg… :) , most viszont elfogyott a készletem…

    Szükségem lenne egy új fülhallgatóra, nem akarok ismeretlen márkát kipróbálni, ezt is félve vettem meg anno, de végül is többnyire elégedett voltam vele. Mit ajánlotok?
    - kellene a basszus
    - jó lenne több magas, mint amit a mostani tudott, elég szerény volt számomra
    - viszont headset kellene, mert az iPodot lehet vele kezelni (természetesen ez nem kötelező pont, ha a headsetek között nincs szépen szóló modell, akkor a következő vezetékcseréig :D nem lesz ez a fícsör…

    A válaszaitokat előre is köszönöm.

    Pszihonarancs: milyen szivacsod tört el? Mert ha a fülkagylós cucc, akkor nekem vannak harangok, meg egy szivacs (vagy mi) is van benne, ha kellene.
    Olyat nem szeretnék, mint te is, hogy veszek egy Pistont vagy akármit, ami csak cincog. Volt már Panasonic is, hirtelen felindulásból... :s Azonnal kellett valami, de szerencsére, már ahogy kimentünk a boltból, kibontottam, meghallgattam, nem voltam elégedett., a helyszínen meg is vette tőlem egy barátom, aki velem volt. :) neki tetszett.

    [ Szerkesztve ]

    Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.

Új hozzászólás Aktív témák