Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Ennél jobb időben nem is írhattad volna ezt!
Ma reggel ment tönkre az MH700PRO-m.Egy évet bírt.Mondjuk nem kíméltem!Vezetéket sokszor"megtéptem" és össze vissza gyűrtem.Melóba használtam és tudtam,hogy már nem fogja sokáig bírni.
xe200-at meg elajándékoztam.Így most kipróbálom amit linkeltél.4,58 euro ért csak nem bánom megegy próbát megér
-
whiteman0524
aktív tag
Hát... próbálgattam őket.. először úgy gondoltam hogy az alap közepes lesz a legjobb a számomra, mert az normális méretű meg minden, de most rájöttem hogy a nagy jobban passzol hozzám. Jobban "beleszorul" a fülembe és így kevesebb a környezeti zaj. A közepes nem "tömített" annyira jól ha lehet ilyen képzavarral élnem.
De nem a párnákkal van a gond. Most már összesen 36 órát járattam. Talán jobb lett, és mintha lenne valami különbség, de még mindig nem az igazi. A mélyeknek dobozhangja van még mindig. Olyan mintha bent a házban lüktetne a basszus és menne a buli ezerrel te meg kint állnál az ajtó előtt és úgy hallgatnád. Szóval nem tiszta. Mindenesetre nem hagyom abba a járatást, remélem jobb lesz.
-
szeva000
addikt
bakker...olvasd már a privit el amit küldtem
Nem XPA2pron az??
Nekem teljesen más a véleményem...nálam sok a mély,a magas kevés és a kábel mellé még a hangzás is f*s
Még bejáratósdin van....Hátha jobb lesz....de nagyon sokat kell ahhoz javulnia,hogy felvegye a TD2-vel a versenyt.... -
jegenye77
addikt
Meg is rendeltem amit linkeltem.
Már van egy xe200-am de a melóhelyemen fontos volna,hogy ha zenét hallgatok és léptetni akarom a számot akkor ne kelljen elővennem a telómat.
Így most ott a gyári LG fülest használom ami mondanom se kell lényegesen rosszabb.
Gondolom nagyon ezzel se tudok melléfogni.30 ojró volt mindenestől.Ide ingyenes a szállítás./Németország/
Amúgy az xe200-al is nagyon meg vagyok elégedve! -
Luissimo
veterán
1, egyébként télleg nemértem, mit nem ért rajta, szerintem teljesen érthető volt.
2, a CX300 II pedig nemrossz füles, csak azért mondtam, mert ha szerinted jobb mint a Xears, akkor nincs miről beszélgetnünk.
szerintem gyengébb, de mivel basszusorientált, azért sok fülnek szimpatikusan fülbemászó.én már régen hátrábbsoroltam a sennh.-eket, pedig az elején énis esküdtem rájuk.
ezzel nem mondom, hogy rosszak, de mondjuk elég strapabírók, nálam már közel 4 éve szolgál a cx800-as, most kellett rajta dugót cserélnem, decsak azért, mert este az ágyban többször arra ébredek, hogy magamalatt van és ezt nemszeresse... -
Luissimo
veterán
1, az én fülesem már több mint 2 éves, ezért, nemszorul már Thomasra, tudod. (TD100/II van és XR120Pro) tehát látttam már xr-t, ami jólmúködik, elhiheted.
2, a helyes sírási hibákracsak az háklis , aki nemgépelt még sötét szobában, esetleg nem ütött még mellé a virtuális, vagy nemannyira virtuális billentyűkön, tudod,
MEG AZ, AKINEK MÁS ÉRVE MÁR NINCS.
EZ UGYANIS NEM A MAGYAR NYELVHELYESSÉG FÓRUMA, ebben egyetérthetünk, ugye ??
3, van sennheiserem is, cx400II és az is működik már, idestova 4 éve.
nemrossz füles, anno énis azthittem hogy nemkell jobb, de beláttam tévedésem, ha rákeresel a fórumon sokat vívtunk ezen állításomon.
Van másik Sennheiserem is, aminek van egy egyedi különlegessége, ami mellette szól,, az egyedül a saját hangerőszabályozója, ami néha sokszor nagyon jóljön, amikor hirtelen le kell halkitani a zenét
4,mivel mindig a mégjobbat keresem ezért van még pár fülesem, egy Brainw M1 és egy M2 is, illetve van egy PL30-am, amit szintén imádok és van egy GR-06 is.
melyikbe szeretnél belekötni??mondtam, akinek nem inge az ne vegye fel, de amit leírtam az teljesen fedi a valóságot és necsodálkozz , hogy Thomas a sok rossz tapasztalat után nem vesz be mindent.
mondtam, hogy az elején teljesen másként állt a garanciához, lehet hogy te még akkor nemjártál erre ??mi ebben a sznobság ??
tudod te mitjelent az hogy sznob, egyáltalán ??relax, békevan, szerintem nincs mire felhuznod magadat
-
rhen
senior tag
Ez a szöveg majdnem ugyanígy fent van a xears honlapon is [link]
Elég fura angolsággal van írva, de nagyjából annyi, hogy az ottani törvények szerint, 7 hónapon túl neked kell bizonyítani hogy a probléma "gyártási eredetű rejtett hiba", jelen volt a kézhezvételkor is és nem te okoztad.
Nálunk is van valami ilyesmi:A szavatosság első hat hónapja és a fennmaradó része között az a különbség, hogy ha hiba keletkezésének oka vitatott akkor az első hat hónapban a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy nem rendeltetésszerű használat okozta, míg ezután a bizonyítási teher megfordul, a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba oka már teljesítéskor megvolt és rendeltetésszerű használat mellett jelentkezett.
-
DBC
tag
kaptam is választ, hiába beszélek középfokon angolul a felét nem értem, csak hogy 12 hónapnál öregebb, és hogy nincs garancia. kérlek segítsetek.
Dear Customer,
We're sorry that you have reason for complaint.
The article is older than 12 months.
We do not expect a warranty claim,
because it will involve,
that the defect was present at the handover.Since the article was more than 12 months in operation,
is assumed that a lack of subsequent
occurred.A warranty is only if you as a customer before the seventh month
the so-called burden of proof are provided.
Since this evidence was present / not present is therefore no
Warranty case.To further handling of the case and to forward
We ask our suppliers to demonstrate
that the defect already existed at delivery was with you.We ask for your understanding,
that of the applicable legal regulations (§ 434 BGB) only one
Warranty claim must be assumed,
if such evidence is provided of the older product.If you have further questions we are happy to assist you.
Yours sincerely,
Thomas Sommer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest