- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
Melyek azok a töltények amiket csak supply scannel lehet kifogni?
Nekem egy ilyen scan volt egy jó hosszú végig játszás alatt, és egy aim-et növelő töltényt kaptam.
Blue screen ammot a gunslingeremnél különösen hasznosnak találtam, de a heavy gunnernél se rossz, könnyen leapritják a több robotból álló podokat.
Játék végén a gunslingerrel az aimes töltényt vittem, heavy gunnerrel meg a blue screen ammot, mert a robotok amúgy is páncélozottak valamennyire általában, úgyhogy a shreddel szépen megpuhítja.
Feltettem pár custom class-t az új végigjátszáshoz, rengeteg van, akadnak igen érdekesek, a legviccesebb talán a neceomancer, de azt nem tettem fel

Amugy egész más lett a játékstílus új classokkal, pedig csak kettőt tettem fel

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Formula-1
- Óra topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Asustor NAS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest