Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nejad
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
ja ufo tegnap az xcom 2-ben betámadta az anyahajómat, le kellett szállnom valami pittyegő izét megsemmisíteni, nem védték sokan de hullámokban jött az erősítés nekik, a végén már az összes emberemet használhattam, és mindig mellém dobálták le őket, rendes vérfürdőt rendeztem asszem 47 nyírtam ki, embert nem vesztettem csak két sebesült lett, szervezetten vonultam vissza, volt, hogy nem tudta leanimálni vagy nemtom , hogy mondják az overwatchokat mert 9 ember abban volt és mindegyik egyszerre lőt csak villanásokat láttam utána meg halott robotokat meg nindzsákat láttam, persze a legröhejesebb még mindig a nudista ufo a játékban
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem