Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nejad
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
ja ufo tegnap az xcom 2-ben betámadta az anyahajómat, le kellett szállnom valami pittyegő izét megsemmisíteni, nem védték sokan de hullámokban jött az erősítés nekik, a végén már az összes emberemet használhattam, és mindig mellém dobálták le őket, rendes vérfürdőt rendeztem asszem 47 nyírtam ki, embert nem vesztettem csak két sebesült lett, szervezetten vonultam vissza, volt, hogy nem tudta leanimálni vagy nemtom , hogy mondják az overwatchokat mert 9 ember abban volt és mindegyik egyszerre lőt csak villanásokat láttam utána meg halott robotokat meg nindzsákat láttam, persze a legröhejesebb még mindig a nudista ufo a játékban
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem