Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nejad
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
ja ufo tegnap az xcom 2-ben betámadta az anyahajómat, le kellett szállnom valami pittyegő izét megsemmisíteni, nem védték sokan de hullámokban jött az erősítés nekik, a végén már az összes emberemet használhattam, és mindig mellém dobálták le őket, rendes vérfürdőt rendeztem asszem 47 nyírtam ki, embert nem vesztettem csak két sebesült lett, szervezetten vonultam vissza, volt, hogy nem tudta leanimálni vagy nemtom , hogy mondják az overwatchokat mert 9 ember abban volt és mindegyik egyszerre lőt csak villanásokat láttam utána meg halott robotokat meg nindzsákat láttam, persze a legröhejesebb még mindig a nudista ufo a játékban
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
epic ez a játék kár, hogy az előző részek kimaradtak de ha ezzel végzek lehet azt is megveszem