- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjacintka
tag
válasz
l.skywalker #242483 üzenetére
Köszönöm
Azt hadd kérdezzem meg, hogy van ilyen usb-s bluetooth adapter, amit teszem azt a Mediában is árulnak azokkal is kivitelezhető a kapcsolódás ha esetleg elveszne a gyárim?
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek(elnézést ha OFF), hogy melyik Xbox One kontrollert vásároljam meg PC-hez az alábbi két típus közül, ileltve mi itt a különbség?
[link] vagy ez [link]Mi itt a különbség?
Jelenleg még van egy One kontrollerem, azonban annak ilyen USB-s stickje van(bocsánat adapter, ami megy egy USB-be). Gondolom az újakhoz már nem adnak. Továbbá a mostani adapterem gondolom nem lesz kompatibilis majd az új kontrolleremhez.
-
vjacintka
tag
válasz
IntelKiller7 #231961 üzenetére
Habár a képen nem egyértelmű de...
A fehér kontroller az, ami sérült. A fekete az, amit eddig PC-hez használtam(ilyen kis USB-s csatlakozóval). Az új kontroller, amit szeretnék csatlakoztatni(mivel gondolván jó lesz) csak folyton villogó "X"dedikált jelet generál semmi egyéb, úgy, hogy bedugtam a különálló USB portját a konzolba(teszem hozzá anélkül is).
Azt hittem, ha PC-hez is jó, akkor konzolhoz is műkdöni fog, ezek szerint tévedtem volna?
Ötlet? -
vjacintka
tag
válasz
vjacintka #231959 üzenetére
Ostoba hiba volt, elnézést, be kell tenni a lemezt.
Egy kérdésem, a kontrollerem bal analógját szétrágta a kutya(sajnos true). Amit a számítógéphez használok xbox one kontrollert nem ismeri fel, ha bedugom a konzol USB portjába...gondolom csak PC-re működik vagy nem tudom.
Amennyiben veszek egy új kontrollert ott van bármi tenni valóm, azon kívül, hogy megnyomom elembetétel után a dedikált xbox gombot?
Ui.: Én fülesen játszom(habár a hangerő megfelelő) de mégis, lehet ilyen esetben valahogy hangerőt állítani?Előőre köszönöm!
-
vjacintka
tag
Tehát csak bele kell dugni a kontrollerbe a jack csatlakozóját a fülesnek? Nem kell semmilyen jellegű átalakító vagy egyéb?
Tehát ennyi erővel bármilyen jack dugós fülessel működik? -
vjacintka
tag
A Hyperx Cloud 2 fejesemet tudom csatlakoztatni valamilyen módon a géphez, hogy azon keresztül kapjam a hangot, avagy ez csak PS-nél működik a fülessel?
-
vjacintka
tag
Hogyhogy nem lesz FULL HD? Alacsonyabb felbontásra veszi vagy?
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Valhalla mennyire fut normálisan egy XBOX ONE S konzolon? Értem ezalatt, hogy abszolút-e játszható avagy kevés a dobozban levő hardver a játékhoz?
FULL HD-ben játszanék(csak ilyen tv-m van).Köszönöm!
-
vjacintka
tag
Egy Samsung T24E390EW tv/monitor kielégítő lesz a játékok futtatására? Tudom, hogy nem egy audio orgia, de azért fogom hallani a játékot attól még nem? Kis hely miatt fér bele csak ekkora méret. Pusztán félek attól, hogy semmit nem fogok hallani vagy full élvezhetetlen lesz.
-
vjacintka
tag
Sziasztok, előre elnézést, hogy kissé OFF leszek talán. Azonban szeretném a véleményetek kikérni.
Szeretnék vásárolni egy XBOX ONE S konzolt újonnan. Alapvetően a konzolvilág játszana, mivel van itt boltjuk is, de van pár webshop, ahol egy bő 10-essel olcsóbb a konzol,
Amiket találtam:
digitszalon
konzolbirodalom
gamertech
ipon
supergamerVan amelyiket kerüljem, avagy ami megbízható?
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy LG 24MB56HQ-B monitorral, erre szeretném majd rákötni az XBOX ONE-t. Mivel a monitor nem multimédiás gondoltam ebből a hangszóróból(Genius SP-S350) kitudnám préselni a játék hangját, magyarán rá tudnám csatlakoztatni valamely úton-módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest