- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Ha rendes tuning garázsba viszed, akkor megcsinálják a papírokat is. Kb 15 éve hagytam abba, akkoriban nem is lehetett ilyen fekete fóliát rakni az a és b oszlop közötti ablakra. Úgy oldották meg sokan, hogy műszakin egyszerűen lehúzták, később meg raktak fel másikat. A rendőrök viszont nem igazán szerették.
Másik kérdés, hogy egyáltalán érdemes e ilyesmiben gondolkozni. Jól néz ki, az igaz, (bár ezen a képen elég igénytelenül van megoldva) de pl. Hollandiában elég sok a fekvőrendőr, és amikor utoljára voltam Magyarországon, ott sem sokkal voltak jobbak az utak.Egyszer odavered és cserés lesz, ami nem olcsó. Egyébként a küszöbre, első/hátsó lökősre régen papír sem kellett. Kormányhoz, nyomtáv szélesítőhöz, kipufogó rendszerhez, váltórendszerhez, alsó led világításhoz úgy emlékszem igen. De régen volt már, szóval a megfelelő topikban mindenképpen kérdezz rá. (egyébként ilyen tuningokra az autó árának többszörösét ellehet locsolni, jól gondold meg, hogy belevágsz e.)
-
Steve1207
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy ezt is át akarják alakítani törvényben szigorúbbá a mercis gázolás óta, mert azon is volt ilyen-olyan tuning. Nem tudom, hogy most mi az álláspont meg hol tartanak ezzel, de régen is eléggé szabályozva volt, pl egy fóliázás is, ha csak környező országokhoz viszonyítottuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 27.000 ft tól elvihető Részletre HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged