- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz nkaresz1976 #39393 üzenetére
én is kérem majd az oltást és a családom is. 40-50k emberen tesztelték a legtöbb vakcinát, persze lehet még így is gond de számomra megdöbbentő hogy ebben is (oltásellenesség) elsők között vagyunk euban. Ahogy olvasom, ha túl kevesen olttatják be magukat itthon, akkor lesznek komoly visszatérő hullámok. Talán valami 45% oltottság rémlik a sikerhez.
Mi a gyereknek is beadattunk mindent (rota, bárányhimlő, agyhártya gyulladás A B C, influenza, stb)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Elektrosokk
addikt
ez egyrészt pénz kérdés is, most azért semmi sem áll a pénz útjába. Amúgy Én is azt mondom hogy normálisan kell táplálkozni, és vitalizálni magad, akkor minden rendben, de szerintem ebben a helyzetben nem csak magadért vállalsz felelősséget...
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
l.skywalker
félisten
Milyen területen dolgozol, mi a foglalkozásod?
Ahol én dolgozok ott is volt felmérés, és a munkatársak több mint 80%-a jelezte, hogy beoltatná magát. És a cégünknél több, mint 5ezer ember dolgozik.
Ami pedig a "mibe fognak többen belehalni"-t illeti. Jelenleg a vírus nyerésre áll az oltással szemben, így én inkább szavazok az oltásra.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
jeni
félisten
én is ellene vagyok csak kényszerből kell beadatnom ha életben akarok maradni és másokat is megvédeni amenyiben ő is beoltatja magát. nálunk mindenki akarja. én még elő is jegyeztettem magam a Magyar Oltóközpontnál. ugyanis míg én sorra kerülnék addig akár 5x is elkaphatom azt a sz@rt,eltelik akár 1 év is. nem én leszek aki elsőre megkapja a védőoltást.
gondolj bele ha elkapod és 38 fokos lázad van!
NA itt ezek után nagyon be leszel sz@rva és nem egyedül!
Nem lehet más kép megfogalmazni.ugyanis nem fogod tudni mi lesz holnap,hogy romlik majd az állapotod vagy sem?
aki bekerül a kórházba mert már olyan akkor az még rosszabb mert ott még akár egymást is fertőzhetik.majd ha családon belül vagy a szomszédod elhalálozik a Wuhan miatt biztosan másképp gondolod ezt a dolgot.
tehát nem a barátod,nem a szomszédod lett beteg ettől hanem rokonod!
lehet te leszel a következő?
NE LEGYÉL olyan NAÍV!
Ne akard ezt a butaságot!Wuhan vírus NEM VÁLOGAT!!!
Azt is elkaszálja aki viselt maszkot és kezet is mosott!
a kaszás sem válogat!
jó neki az a 25 éves fiú sőt a 32 léves lány is megfelel neki.
a kaszást nem érdekli ki áll az útjába!
lehet beteg,lehet egészséges és vannak ilyenek szép számban is az elhaltak közt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest