- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Prof01 #11677 üzenetére
Hát én azért nem gondolnám,hogy olyan drága lenne az i5. Oké, ha újonnan veszed igen, de itt ph-n 120.-ért lehet már venni makulátlant mindennel stb. A One se olcsóbb. One már gyorsaságban ahogy néztem elég ütős (4s-t néha megszorongatja már így érzésre) ,sw az nagyon jó (hát HTC persze,hogy jó. sw terén mindig is jó volt..) ,mondjuk nekem legközelebb vagy 5/5s lesz de ez én vagyok. Szerintem Sonyt felejtsd el. Én is azt hittem mekkora szám aztán megnéztem élőben egyáltalán nem fogott meg ez a z széria. A középkat(p) az jó de hát az középkat , ezek meg felső.
Nézd meg mind a kettőt, szerintem a kettő között dönts. Ha Android akkor nexus4 vagy One,ha más akkor iPhone 5.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged