- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tévelygő
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok!
Elnézést,hogy közbevágok ! Leírom az én tapasztalatomat. Nem rég vettem xbox360-as gépet kinectel használtan 2 vezetéknélküli kontrolerrel, +6db játékkal 55000 forintért.
Nekem is ez volt a dilemmám,hogy egy új xbox one vagy xbox360. Gyerekeknek ez az első konzol gépük eddig PC-n játszottak.
Úgy gondoltam arra jó hogy kipróbálják a kinect-et és ha jobban bejön mint a PC-s game akkor később még lehet újítani. De ha nem akkor megy a dobozba vissza, esetleg ott porosodik a polcon mint többi technikai kütyü. Többek közt a játékok mennyisége is győzött, mivel 360-ra a korából kifolyólag több játék is van olcsóbban. Egy 4 és 11 éves gyereknek nem biztos hogy a legújabb játékra van szükségük. Ez csak az én véleményem, nem is ezért jöttem .Azt szeretném kérdezni,hogy eredeti xbox360-al van lehetőség a merevlemezre telepíteni a játékokat? Ha van ezt hogy lehet?
250 GB tárhely van a gépben, talán az optikai meghajtót sem pörgetné annyit. Eddig csak információ foszlányokat találtam, azokat is inkább csipelt gépekre.[ Szerkesztve ]
Sony RX 10
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest